Navegando por Autor RIZZON, L. A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2008Quality of Brazilian red wines according to their geographical and varietal origin.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.
1996Relações entre o uso de técnicas enológicas e algumas variáveis qualitativas dos vinhos.ROSIER, J. P.; RIZZON, L. A.
2007Residues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de
2007Residues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. N. de
2007Ripening evolution of Isabella grape grown under conventional and organic systems.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2015Rootstock effect on the composition of the Cabernet Sauvignon grape.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2015Rootstock effect on the composition of the Cabernet Sauvignon grape.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2011Rootstock effect on the physiology of Cabernet Sauvignon grapevine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2017Rootstock-scion interaction: 1. effect on the yield components of cabernet sauvignon grapevine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2017Rootstock-scion interaction: 2.effect on the composition of cabernet sauvignon grape must.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 3. Effect on the composition of Cabernet Sauvignon wine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 4. Effect on the sensory characteristics of Cabernet Sauvignon wine.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2019Rootstock-scion interaction: 5. Effect on the evolution of Cabernet Sauvignon grape ripening.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2009Sensory characteristics of Brazilian red varietal wines.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.
2008Sobrematuração da uva na composição físico-química de vinhos cv. Tannat e Cabernet Sauvignon da região de Bagé-RS, safra 2007.ANTES, S.; SAMPAIO, R. G.; ROMBALDI, C. V.; FERRIN V.; RIZZON, L. A.
2016A survey on the composition of wines made with grapes produced by an organic system.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de
2008Teores de cátions dos vinhos da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; SALVADOR, M. B. G.; MIELE, A.
1996Um exemplo de difusão e transferência de tecnologia da Embrapa: o caso da elaboração de vinho na pequena propriedade.MANFREDINI, S.; RIZZON, L. A.