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Autor(es)
2013
Caracterização físico-química e reológicas da polpa de cupuaçu congelada (Theobroma grandiflorum Schum).
GONÇALVES, M. V. V. A.
;
SILVA, J. P. L. da
;
MATHIAS, S. P. M.
;
ROSENTHAL, A.
;
CALADO, V. M. de A.
2011
Caracterização físico-química e sensorial da polpa de açaí (Euterpe oleracea, Mart.) pasteurizada e congelada.
MENEZES, E.
;
DELIZA, R.
;
FREITAS, D.
;
SOUSA E SILVA, A.
;
FERREIRA, J. C.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Combined effect of high hydrostatic pressure and microbial transglutaminase on texture, color and protein denaturation of a restructured meat product.
BONFIM, R. C.
;
STEPHAN, M. P.
;
ROSENTHAL, A.
;
DELIZA, R.
;
MATHIAS, S. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
2013
Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach.
BARROS-MARCELLINI, A. M.
;
FERREIRA, E. A. S.
;
DELIZA, R.
;
MARCELLINI, P. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
ROSENTHAL, A.
2011
Comportamento do consumidor frente à inovação em produtos alimentícios tradicionais.
HENRIQUE, N. C. A.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2008
Efeito da alta pressão hidrostática nos microrganismos.
FERREIRA, E. H. da R.
;
MASSON, L. M. P.
;
ROSENTHAL, A.
2014
Efeitos da alta pressão hidrostática sobre características físico-químicas de bebida composta de soro de queijo minas frescal e suco de maracujá.
MORAIS, A. C. N. de
;
TIBURSKI, J. H.
;
WALTER, E. H. M.
;
DUTRA, A. de S.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Effect of high hydrostatic pressure and transglutaminase on texture, color and sensory profiling of restructured meat.
BONFIM, R. C.
;
ROSENTHAL, A.
;
DELIZA, R.
;
MATHIAS, S. P.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
2012
Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures.
MATHIAS, S. P.
;
ROSENTHAL, A.
;
GASPAR, A.
;
ARAGAO, G. M. F.
2013
Effect of high pressure and salt addition to pork meat protein electrophoresis profile.
FONTOURA, L. M.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Effect of packaging attributes on consumer liking of pressurized low salted cooked ham.
ALVES, N.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Liking and willingness to pay for salt reduction in cooked ham.
ALVES, N.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2011
Modificações físico-químicas na carne in natura bovina decorrentes da alta pressão hidrostática.
CABRAL NETO, O.
;
ROSENTHAL, A.
;
GASPAR, A.
2011
Opinião de consumidores brasileiros e norte-americanos sobre açaí (Euterpe oleracea, Mart.).
MENEZES, E.
;
DELIZA, R.
;
CHAN, H. L.
;
GUINARD, J.-X.
;
ROSENTHAL, A.
2011
Percepção do consumidor francês em relação à carne bovina estrangeira.
DELIZA, R.
;
DUBOIS, P.
;
DUBOIS, C.
;
MAILLOT, P.
;
LASSERRE, F.
;
JORDAN, G. F.
;
KOENIG, S.
;
ROSENTHAL, A.
;
BOUROULLEC, M. D. M.
2013
Prediction of acid lactic-bacteria growth in turkey ham processed by high hydrostatic pressure.
MATHIAS, S. P.
;
ROSENTHAL, A.
;
GASPAR, A.
;
ARAGÃO, G. M. F.
;
SLONGO-MARCUSI, A.
2013
Pressão hidrostática nos atributos sensoriais do néctar de mamão.
SHINAGAWA, F. B.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
;
ZARUR, M. A.
1999
Revisão: tecnologias não convencionais e o impacto no comportamento do consumidor.
COSTA, M. C. da
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.
ALVES, N.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.
CABRAL NETO, O.
;
ROSENTHAL, A.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
DELIZA, R.
;
ARES, G.
;
GASPAR, A.