Mostrando resultados 29 a 48 de 60
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Efeito do processamento mínimo sobre a qualidade de uvas cultivar sweet celebration. | PEREIRA, B. R.; SOARES, A. G.; CONEGLIAN, R. C. C.; BARBOZA, H. T. G.; FONSECA, M. J. de O. |
2019 | Efeitos da aplicação do etileno exógeno em tomates em cachos proveniente do sistema de produção sustentável. | SILVA, M. P. da; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; CONEGLIAN, R. C. C. |
2008 | Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars. | FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; ALMEIDA, D. L. de; ASCHERI, J. L. R. |
2011 | Embalagens e qualidade pós-colheita de frutos de morango. | SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O.; MOTTA, L. C. do C.; BRITO, G. F. da C.; OLIVEIRA, A. H.; BARBOZA, H. T. G.; CAMPOS, R. da S. |
2006 | Emissão de etileno e de CO2 em mamão 'Sunrise Solo' e 'Golden'. | FONSECA, M. J. de O.; LEAL, N. R.; CENCI, S. A.; CECON, P. R.; BRESSAN-SMITH, R. E.; SOARES, A. G. |
2013 | Estabilidade do carbono presente na cama de frango e em seu respectivo biocarvão após aplicação no solo. | VILELA, V. A. A.; SOARES, A. G.; MARTINS, R. C.; PIRES, A. M. M.; ANDRADE, C. A. de |
2006 | Estudo preliminar de carotenoides em milho verde minimamente processado. | MAMEDE, A. M. G. N.; FONSECA, M. J. de O.; CHITARRA, A. B.; SOARES, A. G.; GODOY, R. L. de O.; PACHECO, S.; PEREIRA FILHO, I. A. |
2012 | Extensão da vida útil pós-colheita do caqui 'mikado' pela substituição da embalagem para comercialização. | MARTINELI, M.; REZENDE, C. M. de; FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; MOTTA, L. C. do C.; BRITO, G. F. da C. |
2012 | Incidência de fungos pós-colheita em caqui 'Mikado' submetido a diferentes embalagens. | MARTINELI, M.; REZENDE, C. M. de; FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; SILVA, O. F.; OLIVEIRA, A. H.; MOTTA, L. C. do C.; SILVA, M. H. G. e; BRITO, G. F. da C.; BARBOSA, W. J.; COSTA, D. dos S. |
2010 | Indução da resistência sistêmica adquirida em frutas e hortaliças. | FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; GODOY, R. L. de O.; PACHECO, S.; BARBOZA, H. T. G. |
2009 | Irradiation of camu camu (Myrciaria dúbia) pulp. | FREIRE JUNIOR, M.; SANTOS, J.; SOARES, A. G.; FONSECA, M.; CABRAL, L. M. C. |
2011 | Microbiological quality of water of green coconut with different coatings. | RESENDE, J. M.; QUEIROZ, M. R. de; SOARES, A. G.; SILVA, O. F.; SAGGIN JUNIOR, O. J. |
2011 | Nutritional value of organic acid lime juice (Citrus latifolia T.), cv. Tahiti. | RANGEL, C. N.; CARVALHO, L. M. J. de; FONSECA, R. B. F.; SOARES, A. G.; JESUS, E. O. de |
2010 | Physical and chemical characterization of blood orange produced in the organic system. | FASKOMY, T. L.; ANJOS, M. C. S.; MIRANDA, A. F. M.; ANDREA, G. C.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. O. |
2010 | Physical and chemical characterization of italian tomatoes under organic crop management. | MAMEDE, A. M. G. N.; SOARES, A. G.; TORRES, T. L.; GONCALVES, N. B.; FONSECA, M. J. D. O.; FARAH, A. F. |
2010 | Physical and chemical characterization of persian lime fruit produced under organic crop management. | ANJOS, M. C. S.; FASKOMY, T. L.; MIRANDA, A. M.; REGO, C. A.; GONCALVES, A. C.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. O. |
2010 | Physical and sensory characterization of edible coatings applied to persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) minimally processed. | NEVES JUNIOR, A. C. V.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; BARREIRA, F. R.; MIRANDA, A. F. M.; CONEGLIAN, R. C. C.; FONSECA, M. J. O. |
2012 | Potentials for utilization of post-fiber extraction waste from tropical fruit production in Brazil - the example of banana pseudo-stem. | SARAIVA, A. B.; PACHECO, E. B. A. V.; VISCONTE, L. L. Y.; BISPO, E. P.; ESCÓCIO, V. A.; SOUSA, A. M. F. de; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; MOTTA, L. C. do C.; BRITO, G. F. da C. |
2013 | Preference test to select different species and genotypes of passion fruit for juice formulation. | MAMEDE, A. M. G. N.; FARAH, A.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. G. C.; OLIVEIRA, E. J. |
2010 | Processo de reavaliação dos ensaios da Embrapa Agroindústria de Alimentos pelo Inmetro segundo a norma NBR ISO/IEC 17025. | CUNHA, F. Q. da; GODOY, R. L. de O.; BIZZO, H. R.; SOARES, A. G.; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C.; SOARES, C. M.; SIMAS, E. S. |