Issue Date | Title | Author(s) |
2008 | Aceitação de barra de cereal saborizada com polpa de umbu. | AZOUBEL, P. M. ; SILVA, I. R. A. ; OLIVEIRA, S. B. de ; ARAÚJO, A. J. de B. ; AZEVEDO, L. C. de  |
2009 | Análise sensorial de cocada saborizada com polpa de maracujá do mato. | ARAÚJO, A. J. de B. ; AZEVEDO, L. C. de ; LOURA, S. M. A. ; COSTA, F. F. P. da ; ARAUJO, F. P. de  |
2010 | Caracterização físico-química da semente de maracujá do mato (Passiflora cincinnata Mast.). | ARAÚJO, A. J. de B. ; OLIVEIRA, S. B. de ; COSTA, F. F. P. da ; AZEVEDO, L. C. de ; ARAUJO, F. P. de  |
2009 | Caracterização físico-química de farinhas de mandioca produzidas a partir das variedades Brasília, Gema de Ovo e Trouxinha. | AMORIM, M. da R. ; AZOUBEL, P. M. ; OLIVEIRA, S. B. de ; AZEVEDO, L. C. de ; SÁ, A. G. B. de ; SILVA, A. F. ; OLIVEIRA, A. P. D. de  |
2009 | Caracterização físico-química de farinhas de mandioca produzidas a partir das variedades Cambadinha e Curvelinha. | AMORIM, M. da R. ; AZOUBEL, P. M. ; OLIVEIRA. S. B. de ; AZEVEDO, L. C. de ; SÁ, A. G. B. de ; SILVA, A. F. ; OLIVEIRA, A. P. D. de  |
2009 | Caracterização físico-química de farinhas de mandioca produzidas a partir das variedades Recife, Engana Ladrão e Amansa Burro. | AMORIM, M. da R. ; AZOUBEL, P. M. ; OLIVEIRA, S. B. de ; AZEVEDO, L. C. de ; SÁ, A. G. B. de ; SILVA, A. F. ; OLIVEIRA, A. P. D.  |
2019 | Caracterização físico-química e perfil lipídico da semente de maracujá do mato (Passiflora cincinnata Mast.). | ARAÚJO, A. J. de B. ; SANTOS, N. C. ; BARROS, S. L. ; VILAR, S. B. de O. ; SCHMIDT, F. L. ; ARAUJO, F. P. de ; AZEVEDO, L. C. de  |
2024 | Comparação por regiões da variabilidade genética de populações da raça Curraleiro Pé-Duro. | MENDES, A. B. P. ; AZEVEDO, L. C. de ; CAETANO, A. R. ; CARVALHO, G. M. C. ; RAMOS, A. F. ; IANELLA, P.  |
2003 | Desenvolvimento do fruto da mangueira cv. Tommy Atkins no município de Petrolina, PE, Brasil. | DUTRA, P. R. S. ; ASSIS, J. S. de ; AZEVEDO, L. C. de ; RIBEIRO, A. P. L. ; ANDRADE, S. A. ; GUERRA, N. B.  |
2009 | A liquid chromatographic method optimization for the assessment of low and high molar mass carbonyl compounds in wines. | AZEVEDO, L. C. de ; REIS, M. M. ; PEREIRA, G. E. ; ROCHA, G. O. da ; SILVA, L. A. ; ANDRADE, J. B. de  |
2018 | Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil. | COELHO, E. M. ; PADILHA, C. V. da S. ; MISKINIS, G. A. ; SÁ, A. G. B. de ; PEREIRA, G. E. ; AZEVEDO, L. C. de ; LIMA, M. dos S.  |
2018 | Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil. | COELHO, E. M. ; PADILHA, C. V. da S. ; MISKINIS, G. A. ; SÁ, A. G. B. de ; PEREIRA, G. E. ; AZEVEDO, L. C. de ; LIMA, M. dos S.  |