Browsing by Author CONEGLIAN, R. C. C.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Avaliação da qualidade de uvas Sweet Globe submetidas ao processamento mínimo. | PEREIRA, B. R. ; SOARES, A. G. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; BARBOZA, H. T. G.  |
2010 | Determination of time exposure to ethanol for reducing astringency of persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) for minimally processing. | NEVES JUNIOR, A. C. V. ; SOARES, A. G. ; FREITAS, D. G. C. ; ALENCAR, C. A. ; FONSECA, M. J. O. ; CONEGLIAN, R. C. C.  |
2016 | Efeito do processamento mínimo sobre a qualidade de uvas cultivar sweet celebration. | PEREIRA, B. R. ; SOARES, A. G. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; BARBOZA, H. T. G. ; FONSECA, M. J. de O.  |
2019 | Efeitos da aplicação do etileno exógeno em tomates em cachos proveniente do sistema de produção sustentável. | SILVA, M. P. da ; SOARES, A. G. ; BARBOZA, H. T. G. ; CONEGLIAN, R. C. C.  |
2010 | Physical and sensory characterization of edible coatings applied to persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) minimally processed. | NEVES JUNIOR, A. C. V. ; SOARES, A. G. ; FREITAS, D. G. C. ; BARREIRA, F. R. ; MIRANDA, A. F. M. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; FONSECA, M. J. O.  |
2010 | Qualidade de caqui minimamente processado associado ao revestimento com filmes comestíveis. | FREITAS, D. G. C. ; NEVES JUNIOR, A. C. V. ; SOARES, A. G. ; FONSECA, M. J. O. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; MIRANDA, A. F. M.  |
2018 | Quality of purple passion fruit grown under organic and conventional management systems for industry usage. | SILVA, L. R. da ; RIBEIRO, S. A. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; ROSA, R. C. C. ; BARBOSA, M. I. M. J. ; MORAIS, L. A. S. de  |
2012 | Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics. | CASTRICINI, A. ; CONEGLIAN, R. C. C. ; DELIZA, R.  |