Browsing by Author ROSENTHAL, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Alta pressão aplicada a produtos de frutas: histórico, estado da arte e perspectivas.ROSENTHAL, A.
2010Alterações oxidativas (cor e lipídios) em presunto de peru tratado por Alta Pressão Hidrostática (APH).MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; DELIZA, R.; SLONGO, A. P.; VICENTE, J.; MASSON, L. M.; BARBOSA, C.
2012Antimicrobial activity of carvacrol on growth kinetics of Listeria innocua.SILVA-ANGULO, A. B.; ZANINI, S. F.; SANZ-PUIG, M.; ROSENTHAL, A.; MARTÍNEZ, A.; RODRIGO, D.
2014Aplicação de alta pressão isostática na produção de derivados lácteos: uma revisão.MORAIS, A. C. N. DE; FERREIRA, E. H. DA R.; ROSENTHAL, A.
2012Avaliação da termorresistência de fungos isolados de polpa de cupuaçu (Theobroma grandiflorum).GONÇALVES, M. V. V. A.; SILVA, J. P. L.; FURTADO, A. A. L.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.
2013Caracterização físico-química e reológicas da polpa de cupuaçu congelada (Theobroma grandiflorum Schum).GONÇALVES, M. V. V. A.; SILVA, J. P. L. da; MATHIAS, S. P. M.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V. M. de A.
2011Caracterização físico-química e sensorial da polpa de açaí (Euterpe oleracea, Mart.) pasteurizada e congelada.MENEZES, E.; DELIZA, R.; FREITAS, D.; SOUSA E SILVA, A.; FERREIRA, J. C.; ROSENTHAL, A.
2013Combined effect of high hydrostatic pressure and microbial transglutaminase on texture, color and protein denaturation of a restructured meat product.BONFIM, R. C.; STEPHAN, M. P.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2013Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach.BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A.
2011Comportamento do consumidor frente à inovação em produtos alimentícios tradicionais.HENRIQUE, N. C. A.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2014Disposição a pagar do consumidor por suco de Romã (Punica granatum L.).ROMANO, K. R.; FINCO, M.; ABADIO-FINCO, F.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.
2008Efeito da alta pressão hidrostática nos microrganismos.FERREIRA, E. H. da R.; MASSON, L. M. P.; ROSENTHAL, A.
2014Efeitos da alta pressão hidrostática sobre características físico-químicas de bebida composta de soro de queijo minas frescal e suco de maracujá.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; WALTER, E. H. M.; DUTRA, A. de S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Effect of high hydrostatic pressure and transglutaminase on texture, color and sensory profiling of restructured meat.BONFIM, R. C.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2012Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures.MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGAO, G. M. F.
2013Effect of high pressure and salt addition to pork meat protein electrophoresis profile.FONTOURA, L. M.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; ROSENTHAL, A.
2013Effect of packaging attributes on consumer liking of pressurized low salted cooked ham.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Liking and willingness to pay for salt reduction in cooked ham.ALVES, N.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2011Modificações físico-químicas na carne in natura bovina decorrentes da alta pressão hidrostática.CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.
2011Opinião de consumidores brasileiros e norte-americanos sobre açaí (Euterpe oleracea, Mart.).MENEZES, E.; DELIZA, R.; CHAN, H. L.; GUINARD, J.-X.; ROSENTHAL, A.