Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author SILVA, J. P. L. da
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Application of oregano essential oil against Salmonella enteritidis in mayonnaise salad.
SILVA, J. P. L. da
;
FRANCO, B. D. G. de M.
2014
Avaliação da hidrólise enzimática do óleo de soja com diferentes lipases.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SOUZA, E. F. de
;
TERZI, S. C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
SOUSA, F. do C. A. de
;
BARBOSA, I. R.
;
PENHA, E. das M.
2014
Avaliação microbiológica de maionese contendo antimicrobiano natural.
GOMES, I. Z.
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
COSTA, S. D. de O.
;
WALTER, E. H. M.
;
DUTRA, A. de S.
;
SILVA, J. P. L. da
2022
Biomass production and spray drying of lactobacillus plantarum using whey.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SOUZA, E. F. de
;
PONTES, S. M.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
NOGUEIRA, R. I.
;
MELLO, V. F. de
;
SILVA, J. P. L. da
;
SANTOS, K. M. O. dos
2013
Caracterização físico-química e reológicas da polpa de cupuaçu congelada (Theobroma grandiflorum Schum).
GONÇALVES, M. V. V. A.
;
SILVA, J. P. L. da
;
MATHIAS, S. P. M.
;
ROSENTHAL, A.
;
CALADO, V. M. de A.
2012
Caracterização molecular de fungos filamentosos da coleção de micro-organismos de interesse da indústria de alimentos.
SILVA, J. P. L. da
;
VIANA, L. de A. N.
;
SOUZA, E. F. de
;
LIMA, I. S. de
;
FRAGA, M. E.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
2010
Characterization of cellulolitic filamentous fungi isolated from different biomes.
DAMASO, M. C. T.
;
TERZI, S. da C.
;
PEREIRA, G. M.
;
SILVA, J. P. L. da
;
FRAGA, M. E.
;
COURI, S.
2014
Characterization of different oil soapstocks and their application in the lipase production by Aspergillus niger under solid state fermentation.
SANTOS, R. dos S.
;
MURUCI, L. N. M.
;
SANTOS, L. O.
;
ANTONIASSI, R.
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2022
Coconut water as a medium for biomass production by lactobacillus plantarum.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SANTOS, J.
;
SOUZA, I.
;
SOUZA, E. F. de
;
TERZI, S. da C.
;
OLIVEIRA, A. N. de
;
COSTA, S. D. de O.
;
PENHA, E. das M.
;
SILVA, J. P. L. da
;
SANTOS, K. M. O. dos
2012
Concentração de lipase produzida por Aspergillus niger.
SANTOS, R. R. dos
;
MURUCI, L. N. M
;
SILVA, J. P. L. da
;
NOGUEIRA, R. I.
;
DAMASO, M. C. T.
;
SANTOS, L. O. dos
2012
Concentração de lipase produzida por Aspergillus niger.
SANTOS, R. R. dos
;
MURUCI, L. N. M
;
SILVA, J. P. L. da
;
NOGUEIRA, R. I.
;
DAMASO, M. C. T.
;
SANTOS, L. O. dos
2019
Edible starch-based coating reinforced with cellulose nanocrystals to improve shelf-life of fresh strawberries.
COELHO, C. C. de S.
;
PEREIRA, A. da S.
;
SOARES, V. G.
;
BARBOZA, H. T. G.
;
SILVA, J. P. L. da
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2012
Influência da adição de diferentes borras provenientes do refino de óleos comestíveis para obtenção de lipase fúngica por fermentação em estado sólido.
MURUCI, L. N. M.
;
SANTOS, R. R. dos
;
CONCEIÇÃO, M. A. de O.
;
PENHA, E. das M.
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2017
Ingredients of mayonnaise: Future perspectives focusing on essential oils to reduce oxidation and microbial counts.
GOMES, I. A.
;
GOMES, F. dos S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SILVA, J. P. L. da
2014
Lipase production by Aspergillus niger 11T53A14 in wheat bran using experimental design methodology.
SANTOS, R. R. dos
;
MURUCI, L. N. M.
;
DAMASO, M. C. T.
;
SILVA, J. P. L. da
;
SANTOS, L. O.
2010
Maintenance and custody of microorganisms for agri-industry.
DAMASO, M. C. T.
;
TERZI, S. da C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
FRUTUOSO, G. S. da C.
;
FRAGA, M. E.
;
COURI, S.
2015
Ozônio em morangos minimamente processados, uma alternativa ao uso do cloro na segurança de alimentos.
COELHO, C. C. DE S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
ALCANTARA, I.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CABRAL, L. M. C.
2014
Produção da lipase pela cepa selvagem Aspergillus niger C a partir de diferentes resíduos agroindustriais.
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
SOUZA, E. F. de
;
TERZI, S. C.
;
SILVA, J. P. L. da
;
BARBOSA, I. R.
;
SOUZA, F. do C. A. de
;
PENHA, E. das M.
2011
Seleção de linhagens produtoras de transglutaminase.
VALADÃO, R. C.
;
RIBEIRO, S. DA S.
;
COELHO, R. R. R.
;
SANTOS, L. O. dos
;
SILVA, J. P. L. da
;
DAMASO, M. C. T.
2014
Sobrevivência de Salmonella Enteritidis em maionese caseira.
GOMES, I. A.
;
SOUZA, E. F. de
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
MELLO, V. F. de
;
COSTA, S. D. de O.
;
SILVA, J. P. L. da