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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2016Sensory stability and aromatic differentiation of tropical Brazilian wines.ARRUDA, L.; PEREIRA, G. E.; CAPELLA, Y.; ARRUDA, J. H.; GUERRA, N.
2016Geographical traceability of wines produced in the Valley of San Francisco-based near-infrared (nir) and chemometrics.LIMA, C. M. de; NETO, L.; PEREIRA, G. E.; GOMES, A. A.; ARAÚJO, M. C. U. de
2016Sensory stability and aromatic differentiation of tropical Brazilian wines.ARRUDA, L.; PEREIRA, G. E.; CAPELLA, Y.; ARRUDA, J. H.; GUERRA, N.
2016Geographical traceability of wines produced in the Valley of San Francisco-based near-infrared (nir) and chemometrics.LIMA, C. M. de; NETO, L.; PEREIRA, G. E.; GOMES, A. A.; ARAÚJO, M. C. U. de
2016Incidência de fungos ocratoxigênicos em uvas destinadas a produção de vinhos do Nordeste brasileiro.SILVA, L. D.; PAULO, E. A. de; SOUSA, T. M. de; PASSAMANI, F. R. F.; PEREIRA, G. E.; BATISATA, L. R.
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2016Quadro guia para elaboração do zoneamento edáfico para certificação de vinhos no Vale do Sub-Médio São Francisco.CUNHA, T. J. F.; FLORES, C. A.; SA, I. B.; RIBEIRO FILHO, M. T.; MAZUTII, M.; TAURA, T. A.; SANTANA, M. de B.; PEREIRA, G. E.
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