Search

Use filters to refine the search results.

 | 

Results 18291-18300 of 131406 (Search time: 0.05 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Características físico-químicas de frutas de mirtilo submetidos à intensidades de podas.MOURA, G. C.; VIZZOTTO, M.; ANTUNES, L. E. C.
2013Efeito da torta de mamona na qualidade da amora-preta.NARDELLO, I. C.; FERREIRA, L. V.; FINKENAUER, D.; PICOLOTTO, L.; ANTUNES, L. E. C.
2011Comparison of the total carotenoid contents in raw and cooked landrace pumpkin (C. moschata Duch.): preliminary study.CARVALHO, L. M. J. de; ASSUMPÇÃO, S. C. M.; RAINHO, R.; CARVALHO, J. L. V. de; NUTTI, M. R.; RAMOS, S. R. R.
2011Cooking time of cowpea beans (Vigna unguiculata L) before and after soaking.JESUS, E. de; CARVALHO, L. M. J. de; ROCHA, M.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V. de
2010Avaliação de basidiomicetos quanto ao potencial de síntese de celulases.CÔRTES, G. L.; HELM, C. V.; MAGALHAES, W. L. E.
2011Biofortification in Brazil: a sustainable way to improve nutrition and health.NUTTI, M. R.
1986Acabamento de ovinos durante a época seca, no Nordeste do Brasil.BARROS, N. N.; OLIVEIRA, E. R. de; ARRUDA, F. de A. V.; GOMES, V. V.
2009Incidence of green soybean seeds as a function of environmental stresses during seed maturation.PADUA, G. P. de; FRANCA NETO, J. de B.; CARVALHO, M. L. M. de; KRZYZANOWSKI, F. C.; GUIMARÃES, R. M.
2011Nutrição e produção de máteria seca de milho submetido a calagem e adubação sulfatada.MELO, L. C. A.; AVANZI, J. C.; CARVALHO, R.; SOUZA, F. S. de; PEREIRA, J. L. A. R.; MENDES, A. D. R.; MACÊDO, G. B.
2011Efeitos fisiológicos da utilização de probiótico na alimentação de tambaqui.OBA, E. T.; CORREA, R. de O.; SANTOS, J. S.; BORGES, M.; TOSTES, L. V.; MARINHO, R. G. B.; MEYER, G.; MARTINS JUNIOR, H.