Browsing by Subject Biscoito

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Análise físico-química e sensorial de biscoitos elaborados com resíduo de caju e de maracujá.SANTANA, M. de F. S. de; SILVA, I. C.; SILVA, E. F. L.
2009Aproveitamento da borra de açaí para produção de biscoitos.SANTANA, M. F. S.; VALENÇA, R. S. F.; SILVA, A. T. L.; SUGITA, C. M.
2008Aproveitamento da casca de bacuri para elaboração de biscoitos.VALENÇA, R. do S. F.; SANTANA, M. de F. S. de; FREITAS, M. M. de
1996Aproveitamento das ramas de cenoura para fortificação de biscoitos: análise da produção, composição mineral e proteica.STEPHAN, M. P.; DIAS, M. C.; ALBERTO, G.; BENASSI, V. T.; ALMEIDA, D. L.
2009Avaliação fisico-química e sensorial de biscoitos elaborados com casca de bacuri.VALENÇA, R. F.; SANTANA, M. F. S.; FREITAS, M. M.
2009Biscoitos com farinha de maracujá, caju e mesocarpo babaçu.SANTANA, M. F. S.
2018Biscoitos elaborados com batata-doce de polpa alaranjada: avaliação físico-química, microbiológica e morfológica.SOUSA, L. B. T. DA; MRQUES, G. DE A.; MINGUITA, A. P. da S.; ASCHERI, J. L. R.; SILVA, E. M. M.
2008Biscoitos enriquecidos com farinha de mesocarpo de babaçu.SANTANA, M. de F. S. de; GONÇALVES, L. M. F.; OLIVEIRA, C. G. M.
2009Biscoitos produzidos com farinha da borra de açaí e edulcorante.SANTANA, M. F. S.; NEVES, G. A. R.; SILVA, A. T. L.; SUGITA, C. M.
2005Caracterização e aproveitamento do farelo residual do processamento de fécula de mandioca na elaboração de biscoitos.ROCHA, A. de S.
2020Caracterização química e sensorial de cookies formulados com grãos crioulos e amido de pinhão (Araucaria angustifolia).MACEDO, L. D.; ÁVILA, B. P.; SARAIVA, J. F. R.; LACERDA, M. da S.; DOMINGUES, B. P.; PEREIRA, A. M.; GUARINO, E. de S. G.; GULARTE, M. A.
2022Caracterização tecnológica e sensorial de biscoitos formulados com batata-doce de polpa alaranjada.KUBIT, D. M.; SILVA, E. M. M. DA; CARVALHO, J. L. V. de; ASCHERI, J. L. R.
2016Características físicas da carne de ovinos Morada Nova alimentados com farelos de biscoito e de castanha de caju como fontes alternativas de energia.MEDEIROS, T. F.; TEIXEIRA, R. A.; SOARES, E. D.; MOURA FERRO, F. T. B. de; SILVA, L. de N. C.; GOMES, J. dos S.; LIMA, L. D. de; LANDIM, A. V.
2007Características físicas de biscoitos tipo "cookie" contendo diferentes níveis de farinha de soja.PONS, G. C.; GRAMINHO, L. F.; MIRANDA, M. Z. de; MELLADO, M. S.
2022Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours.RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e
2011Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours.BASSINELLO, P. Z.; FREITAS, D. de G. C.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, A. V.
2011Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours.BASSINELLO, P. Z.; FREITAS, D. de G. C.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, A. V.
2007Composição mineral de biscoitos elaborados com farinha do mesocarpo externo do pequi.SOARES JÚNIOR, M. S.; REIS, R. C.; SANTOS, D. C.; LACERDA, D. B. C. L.; KOAKUZU, S. N.; BASSINELLO, P. Z.
2012Composição nutricional de cookies elaborados com farinha de arroz e castanha-do-brasil.SANTOS, M. L. P. de los; BORTOLINI, V. M. de S.; SOUZA, J. M. L. de; COLUSSI, R.; CARDOSO, M. E.
2021Correlation between the rheological and technological properties of biscuits with different levels of replacement of wheat flour by rice and azuki bean flour.SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, K. J. D. e