Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | A bioacessibilidade como ferramenta para avaliação dos beneficios associados ao consumo de pescado. | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. |
2018 | A Rede Sementes da Agroecologia no Paraná (ReSA). | PASSOS, M.; FABRO, J.; BITTENCOURT, N.; JANTARA, A.; SEIXAS, C. D. S.; ROCHA, J.; ALVES, R.; LICHESKI, J. L.; CORBARI, T. L.; RINKLIN, J. G. |
2009 | Avaliação genética de famílias de meios-irmãos de cupuaçuzeiro via procedimento REML/BLUP. | MAIA, M. C. C.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA FILHO, J. L. da; ALVES, R.; ASSIS, G. M. L. de; RONCATTO, G.; LESSA, L. S.; SOUZA, E. L. |
2009 | Avaliação genética de famílias de meios-irmãos de cupuaçuzeiro via procedimento REML/BLUP. | MAIA, M. C. C.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA FILHO, J. L. da; ALVES, R.; ASSIS, G. M. L. de; RONCATTO, G.; LESSA, L. S.; SOUZA, E. L. |
2019 | Bioaccessibility of metals in seafood: risk to human health. | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; BARBOSA, V.; MAULVAULT, A. L.; ANACLETO, P.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. |
2017 | Can seafood safety be compromised in the ocean of tomorrow? | MAULVAULT, A.; CAMACHO, C.; SAMPAIO, E.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; SLOTH, J.; RASMUSSEN, R. R.; ELJARRAT, E.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; CUNHA, S. |
2019 | Construção coletiva de paisagens multifuncionais. | UZEDA, M. C.; FIDALGO, E. C. C.; WILMER, J.; ALVES, R. |
2016 | Coping with antidepressants in a changing ocean: behavioural implications in juvenile meagre (Argyrosomus regius) exposed to venlafaxine. | MAULVAULT, A. L.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; ANACLETO, P.; PISSARRA, V.; DINIZ, M.; MARQUES, A.; ROSA, R. |
1998 | Densidade de plantio em melancia. | DIAS, R. de C. S.; COSTA, N. D.; QUEIROZ, M. A. de; RESENDE, G. M. de; ALVES, R.; OLIVEIRA, C. A. V. |
2006 | Dispersão e sobrevivência de machos estéreis de Moscamed, linhagem mutante TSL, no Submédio do Vale do São Francisco. | PARANHOS, B. A. J.; PAPADOPOULOS, N.; DAMASCENO, I.; ROMANO, M.; ALVES, R.; LOPES, F.; COSTA, M. de L. Z.; MALAVASI, A.; NASCIMENTO, A.; WALDER, J. M. M. |
2014 | Environmental services in agricultural landscapes: scale-dependent effects and households adaptive capability interactions. | UZEDA, M. C.; FIDALGO, E.; WILMER, J.; ALVES, R. |
2008 | Field dispersal and survival of sterile medfly males tsl strain, aromatically treated with ginger root oil. | PARANHOS, B. A. J.; PAPADOPOULOS, N.; McINNIS, D.; GAVA, C. A. T.; ALVES, R.; MALAVASI, A. |
2022 | Genetic evaluation and selection in jatropha curcas through frequentist and bayesian inferences. | EVANGELISTA, J. S. P. C.; PEIXOTO, M. A.; COELHO, I.; ALVES, R.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA, F. F. e; LAVIOLA, B.; BHERING, L. L. |
2016 | In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid and Dinophysistoxin-2 in steamed and raw shellfish. | MANITA, D.; ALVES, R.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; MARQUES, A.; COSTA, P. R. |
1997 | Linhagens de melancia resistentes ao oídio no Vale do São Francisco. | DIAS, R. de C. S.; QUEIROZ, M. A. de; COSTA, N. D.; OLIVEIRA, C. A. V.; ALVES, R. |
2006 | Repelência de uvas tratadas com extrato oleoso de nim à oviposição de Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae). | PARANHOS, B. A. J.; ALVES, R.; SILVA, M.; ALVARENGA, C. D.; LOPES, F.; FREIRE, E.; KOCHEM, R.; SANTOS, I.; SOUZA, P.; SÁ, M. |
2018 | Use of green tea to reduce methylmercury bioaccessibility in raw and cooked fish. | ANACLETO, P.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; MAULVAULT, A. L.; FOGACA, F. H. dos S.; LANGERHOLC, T.; MARQUES, A. |