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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2021
Obtaining cashew kernel protein concentrate from nut processing by-product and its use to formulate vegetal burger.
LIMA, J. R.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
PINTO, C. O.
;
GOIANA, M. L.
;
RODRIGUES, M. do C. P.
;
LIMA, L. V. de
2018
Otimização do tratamento ácido do yacon para inativação das polifenoloxidases com manutenção de suas propriedades funcionais.
VIEIRA, N. M.
;
DIONISIO, A. P.
;
GOES, T. de S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
2018
Processamento e estabilidade de uma bebida de caju e yacon durante o armazenamento sob refrigeração.
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
PINTO, C. O.
;
GOES, T. de S.
;
BORGES, M. de F.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2015
Relato de caso: Caracterização físico-química e aceitabilidade de paçoca produzida com amêndoa de castanha-de-caju e sua comparação com produtos comerciais.
LIMA, J. R.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARCIA, L. G. S.
2019
Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.
MENDES, A. H. DE L.
;
DIONISIO, A. P.
;
MOURA, C. F. H.
;
ABREU, F. A. P. de
;
PINTO, C. O.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2014
Stability of a mixed tropical fruit juice with functional properties.
BORGES, M. de F.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
NASCIMENTO, M. L. C.
;
WURLITZER, N. J.
;
BENEVIDES, S. D.
2018
Vegetal burgers of cashew fiber and cowpea: formulation, characterization and stability during frozen storage.
LIMA, J. R.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MACHADO, T. F.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2017
Yacon syrup: food applications and impact on satiety in healthy volunteers.
SILVA, M. de F. G. da
;
DIONISIO, A. P.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
PINTO, C. O.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
PONTES, D. F.