Navegando por Autor BIALVES, T. S.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 15 a 29 de 29 < Anterior 
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Large variation of phenolic compounds and antioxidant activity in sorghum germoplasm.VIZZOTTO, M.; QUEIROZ, V. A. V.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.
2012Large variation of phenolic compounds and antioxidant activity in sorghum germoplasm.VIZZOTTO, M.; QUEIROZ, V.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.
2022Leptospirosis in Dairy Cattle from Southern Brazil - Risk Factors.SILVA, J. F. da; ALBA, D. A. H.; JORGE, S.; GINDRI, P.; BIALVES, T. S.; SOUZA, G. N. de; BRUHN, F. R. P.; PEGORARO, L. M. C.; DELLAGOSTIN, O. A.
2022Leptospirosis in dairy cattle from Southern Brazil: risk factors.SILVA, J. F. da; ALBA, D. A. H.; JORGE, S.; GINDRI, P.; BIALVES, T. S.; SOUZA, G. N. de; BRUHN, F. R. P.; PEGORARO, L. M. C.; DELLAGOSTIN, O. A.
2012Phenolic compounds and antioxidant activit of common bean (Phaseolus vulgaris L.) genotypes using two extraction methods.VIZZOTTO, M.; ANTUNES, I. F.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.; FERNANDES, A.
2012Polpas de frutas: fonte de compostos antioxidantes.VIZZOTTO, M.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.; NACHTIGAL, J. C.
2012Propriedades funcionais e qualidade físico- química da cereja-do-rio-grande (eugenia involucrata dc.) In natura e processada na forma de geleia.ARAUJO, V. F.; BIALVES, T. S.; VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.; FERRI, N. M. L.; SILVEIRA, C. A. P.
2018Seroprevalence estimate and associated risk factors for neosporosis in dairy cattle in the northwest region of Rio Grande do Sul State, Brazil.GINDRI, P. C.; MION, B.; PRADIEÉ, J.; BIALVES, T. S.; SOUZA, G. N. de; DELLAGOSTIN, O. A.; SCHNEIDER, A.; PEGORARO, L. M. C.
2018Seroprevalence estimate and associated risk factors for neosporosis in dairy cattle in the northwest region of Rio Grande do Sul State, Brazil.GINDRI, P. C.; MION, B.; PRADIEÉ, J.; BIALVES, T. S.; SOUZA, G. N. de; DELLAGOSTIN, O. A.; SCHNEIDER, A.; PEGORARO, L. M. C.
2012Teor de antocianinas totais em variedades locais de peimente (Capsicum baccatum).VASCONCELOS, C. S.; BARBIERI, R. L.; VIZZOTTO, M.; BIALVES, T. S.; PADILHA, H. M.; BARBOZA, L. F.; NEITZKE, R. S.; VILLELA, J. C. B.; FONSECA, M. M.
2015Teor de carotenoides totais em acessos de Capsicum Baccatum.VASCONCELOS, C. S. de; BARBIERI, R. L.; VIZZOTTO, M.; BIALVES, T. S.; NEITZKE, R. S.
2012Teores de compostos fitoquímicos em morangueiro cultivados com adubações complementares sólida e foliar.ARAUJO, V. F.; VIGNOLO, G. K; BIALVES, T. S.; VIZZOTTO, M.; SILVEIRA, C. A. P.
2013Variabilidade genética entre acessos de cebola para conteúdo de compostos fenólicos e atividade antioxidante.PEREIRA, E. dos S.; BIALVES, T. S.; MUNHOZ, P. C.; VIZZOTTO, M.; LEITE, D. L.
2017Variation of seroprevalence of bovine viral diarrhea (BVD), infectious bovine rhinotracheitis (IBR), leptospirosis and neosporosis in dairy herds from different regions of Rio Grande do Sul.SOUZA, G. N. de; PEGORARO, L. M. C.; WEISSHEIMER, C. F.; FISCHER, G.; DELLAGOSTIN, O.; BIALVES, T. S.; GINDRI, P. C.; LUCAS, R. M.; MÜLLER, L.; WEILLER, O. H.
2012Water shale (WS) spraying effect on phenolic compounds, anthocyanin content and antioxidant capacity of Camarosa and Camino Real strawberry cultivars.ARAUJO. V. F.; VIGNOLO, G. K.; FERNANDES, A.; BIALVES, T. S.; VIZZOTTO, M.; SILVEIRA, C. A. P.