Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author BIASOTO, A. C. T.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 187 to 206 of 253
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Maceration time evaluation on characteristics of tropical wines from Brazil.
NASCIMENTO, R. L.
;
ARAÚJO, A. J. B.
;
SILVA, G. G.
;
OLIVEIRA, J. B.
;
OLIVEIRA, V. S.
;
FARIAS, T. F.
;
SANTOS, A. R. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
2022
Mango dry matter content at harvest to achieve high consumer quality of different cultivars in different growing seasons.
FREITAS, S. T. de
;
GUIMARÃES, I. T.
;
VILVERT, J. C.
;
AMARAL, M. H. P. do
;
BRECHTE, J. K.
;
BIASOTO, A. C. T.
2018
Maturação da uva da cultivar Touriga Nacional em ciclo produtivo do primeiro semestre no Submédio do Vale do São Francisco.
CARVALHO, E. S. S. de
;
SILVA, G. N. da
;
BIASOTO, A. C. T.
;
LIMA, M. A. C. de
;
DRUZIAN, J. I.
2013
Maturação e qualidade de uvas Syrah produzidas no segundo semestre do ano no Vale do São Francisco.
VALENTIM, M. S.
;
LIMA, M. A. C. de
;
TRINDADE, D. C. G. da
;
RIBEIRO, T. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
2019
Maturation and maceration effects on tropical red wines assessed by chromatography and analysis of variance: principal component analysis.
BARBARA, J. A.
;
SILVA, E. A. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GOMES, A. A.
;
CORREA, L. C.
;
LEAO, P. C. de S.
;
ZINI, C. A.
2015
Normas técnicas da produção de uva para processamento - vinho e suco.
SILVEIRA, S. V. da
;
HOFFMANN, A.
;
GARRIDO, L. da R.
;
ZANUS, M. C.
;
LOPES, P. R. C.
;
FELIPPETO, J.
;
LEAO, P. C. de S.
;
TAFFAREL, J. C.
;
MELO, G. W. B. de
;
PEREIRA, G. E.
;
GUERRA, C. C.
;
GEBLER, L.
;
RUFATO, A. de R.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CONCEIÇÃO, M. A. F.
;
SOUZA, R. T. de
2018
Nutrição e ecofisiologia de videira Aragonez com a aplicação de tratamentos para alteração do balanço de cátions do solo.
SILVA, G. N. da
;
SILVA, T. de M.
;
DEON, M. D.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CHAVES, A. R. de M.
2016
P-163 Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon and Merlot wines produced in the campanha Gaúcha region.
NICOLLI, K. P.
;
LAGO, L. O.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CARAMÃO, E. B.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2016
P-163 Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon and Merlot wines produced in the campanha Gaúcha region.
NICOLLI, K. P.
;
LAGO, L. O.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CARAMÃO, E. B.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2018
Packages influencing BRS Vitória raisins quality maintenance.
CALDEIRA, V. F.
;
GUIMARÃES, S. M.
;
RYBKA, A. C. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
2011
Perda de ésteres durante a concentração do suco de caju (Anacardium occidentale L.) e alterações do perfil sensorial do produto.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2024
Perfil de compostos fenólicos de resíduos da elaboração de vinho no Estado de São Paulo.
MORAES, C. P. M.
;
ROSA, M. A.
;
XAVIER, K. R.
;
GONÇALVES, M. M.
;
ASSALIN, M. R.
;
DELFORNO, T. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
2012
Perfil de compostos voláteis em polpa pasteurizada de caju (Anacardium occidentale L.).
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2016
Perfil sensorial do consumidor de uva-passa na região de João Pessoa - PB.
MOREIRA, R.
;
VIEIRA, D.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
SILVA, F.
;
SASSI, K.
2016
Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREIRA, G. E.
2016
Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORRÊA, L. C.
;
LIMA, M. dos S.
2023
Phenolic compounds, methylxanthines, and preference drivers of dark chocolate made with hybrid cocoa beans.
MARTINS, L. M.
;
SANTANA, L. R. R. de
;
MACIEL, L. F.
;
SOARES, S. E.
;
FERREIRA, A. C. R.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BISPO, E. da S.
2014
Phenolic compounds, organic acids and antioxidant activity of grape juices produced from new Brazilian varieties planted in the Northeast Region of Brazil.
LIMA, M. dos S.
;
SILANI, I. de S. V.
;
TOALDO, I. M.
;
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
NINOW, J. L.
2016
Phenolic content, physical-chemical composition and antioxidant activity of Syrah wines elaborated in São Francisco Valley during ripening.
BARBARÁ, J. A.
;
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SILVA E. A. S.
;
CORREA, L. C.
;
ZINI, C. A.
2020
Physicochemical characterization of agro-industrial waste from BRS Magna grape cultivar.
TAVARES, P.
;
NASCIMENTO, R.
;
ANDRADE, R.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
DRUZIAN, J.
;
SOUZA, C. de