Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor DIONISIO, A. P.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 11 a 21 de 21
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2015
Jaboticaba peel and jaboticaba peel aqueous extract shows in vitro and in vivo antioxidant properties in obesity model.
LENQUISTE, S. A.
;
MARINELI, R. da S.
;
MORAES, E. A.
;
DIONISIO, A. P.
;
BRITO, E. S. de
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2014
Microbiological stability of a pasteurized prebiotic beverage composed by cashew-apple and yacon during refrigerate storage.
BORGES, M. de F.
;
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
CHAGAS, B. S.
;
BARROSO, M. K. de A.
;
BRAZ, A. R. A.
;
MODESTO, A. L. G.
2018
Otimização do tratamento ácido do yacon para inativação das polifenoloxidases com manutenção de suas propriedades funcionais.
VIEIRA, N. M.
;
DIONISIO, A. P.
;
GOES, T. de S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
2023
Pitaya [Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose] effect on glycemia and oxidative stress in aloxan-induced diabetic mice.
LIRA, S. M.
;
HOLANDA, M. O.
;
SILVA, J. Y. G. DA
;
MARQUES, C. G.
;
COELHO, L. C.
;
LIMA, C. L. S.
;
COSTA, J. T. G.
;
DANTAS, J. B.
;
MACIEL, G. L.
;
SILVA, G. S. DA
;
SANTOS, G. B. M.
;
ZOCOLO, G. J.
;
DIONISIO, A. P.
;
GUEDES, M. I. F.
2018
Processamento e estabilidade de uma bebida de caju e yacon durante o armazenamento sob refrigeração.
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
PINTO, C. O.
;
GOES, T. de S.
;
BORGES, M. de F.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2023
Qualidade nutricional de polpa de baru conservado on farm.
VASCONCELOS, D. M.
;
MACIEL, L. S.
;
DIONISIO, A. P.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
BONFIM, R. M.
2019
Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.
MENDES, A. H. DE L.
;
DIONISIO, A. P.
;
MOURA, C. F. H.
;
ABREU, F. A. P. de
;
PINTO, C. O.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2020
Syzygium malaccense fruit supplementation protects mice brain against high-fat diet impairment and improves cognitive functions.
BATISTA, Â. G.
;
MENDONÇA, M. C. P.
;
SOARES, E. S.
;
MAIA, J. K. DA S.
;
DIONISIO, A. P.
;
SARTORI, C. R.
;
HÖFLING M. A. DA C.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
2023
Time-intensity profile and relationship with consumer acceptability of processed cheese spread.
PALAZZO, A. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
DIONISIO, A. P.
;
CADENA, R. S.
;
BOLINI, H. M. A.
2011
Volatile constituents of exotic fruits from Brazil.
BICAS, J. L.
;
MOLINA, G.
;
DIONISIO, A. P.
;
BARROS, F. F. C.
;
WAGNER, R.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
;
PASTORE, G. M.
2017
Yacon syrup: food applications and impact on satiety in healthy volunteers.
SILVA, M. de F. G. da
;
DIONISIO, A. P.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
PINTO, C. O.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
PONTES, D. F.