Mostrando resultados 126 a 145 de 182
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | Lamb meat with edible coating: sensory analysis and effect of cooking methods on physical characteristics. | CORDEIRO, C. S.; FRANCISCO, V. C.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T. |
2017 | Mate extract as feed assitive for improvement of beef quality. | ZAWADZKI, A.; ARRIVETTI, L. O. R.; VIDAL, M. P.; CATAI, J. R.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, C. R.; FERREIRA, A. G.; NEVES-JUNIOR, L. F.; COLNAGO, L. A.; SKIBSTED, L. H.; CARDOSO, D. R. |
2013 | Meat quality from beef cattle of different genetic groups finished on feedlot or pasture. | TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; BERNDT, A.; DIESEL, T.; SILVA, M. L. P. da; ALENCAR, M. M. de |
2013 | Meat quality of beef from crossbred animals fed two different diets. | NASSU, R. T.; SILVA, M. L. P. da; BRITO, G. F.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de |
2014 | Meat quality of beef from nellore steers fed yerba Mate suplemented diets. | VIDAL, M. P.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; CARDOSO, D. R. |
2023 | Meat quality of cattle raised on pastures with pigeon pea intercropping as a strategy for mitigating greenhouse gases: preliminary results. | CARVALHO, S. C. S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CHAMILETE, S. A. M.; SILVA, G. V.; RODRIGUES, P. H. M.; OLIVEIRA, P. P. A.; BARIONI JUNIOR, W.; NASSU, R. T. |
2011 | Meat quality of vitamin E enriched beef. | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; JUÁREZ, M.; BASARAB, J. A.; BARON, V. S.; AALHUS, J. L. |
2019 | Medida de comprimento de sarcômero de carne bovina por microscopia de força atômica. | BERNARDES FILHO, R.; SEABRA, V.; FORATO, L. A.; LASSO, P. R. O.; OKUMURA, F.; NASSU, R. T. |
2007 | Medidas instrumentais de cor e textura em queijo de coalho. | ANDRADE, A. A. de; RODRIGUES, M. de C. P.; NASSU, R. T.; SOUZA NETO, M. A. de |
2010 | Metodologia Para Análise de Comprimento de Sarcômero. | WADA, T. C.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; PINHEIRO, M. B.; TOFFANI, P. R. P.; FERREIRA, A. U. de C. |
2014 | MyoD1 expression levels affect meat tenderness in Nellore beef cattle. | TIZIOTO, P. C.; GASPARIN, G.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; MUDADU, M. de A.; SOUZA, M. M.; MALAGO JUNIOR, W.; DONATONI, F. A. B.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; REGITANO, L. C. de A. |
2020 | Neofobia dos consumidores de carnes bovina e ovina às novas tecnologias de alimentos. | MAURÍCIO, R. A.; BONINI, J. A. D.; NASSU, R. T. |
2020 | Optimization of extraction conditions of volatile compounds of roasted beef by solid-phase microextraction. | FRANCISCO, V. C.; ALMEIDA, L. C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; OIANO NETO, J.; NASSU, R. T. |
2008 | Perfil de ácidos graxos da carne ovina proveniente de três genótipos. | GOMES, T. A. N.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da; FONSECA, A. P. de C. |
2008 | Perfil de contaminação por Staphylococcus e suas enterotoxinas e monitorização das condições de higiene em uma linha de produção de queijo coalho. | BORGES, M. de F.; NASSU, R. T.; PEREIRA, J. L.; ANDRADE, A. P. C.; KUAYE, A. Y. |
2019 | Perfil do consumidor brasileiro disposto a pagar por práticas de produção animal ambientalmente sustentáveis. | VINHOLIS, M. de M. B.; NASSU, R. T.; BARIONI JUNIOR, W. |
2007 | Perfil do consumidor e aceitação sensorial de carne ovina proveniente de três genótipos. | COLUSSI, A. A.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.; RIGOLÃO, L.; VIDAL, M.; GENTIL, S. M. |
2006 | Perfil do consumidor e aceitação sensorial de queijo de coalho. | ANDRADE, A. A. de; NASSU, R. T.; RODRIGUES, M. do C. P.; SILVA, G. J. F. da; SILVA, A. C.; FERNANDES, R. L. A. |
2014 | Performance and carcass traits of super-young crossbred beef cattle finished on feedlot fed two different diets. | MEO FILHO, P.; SILVA, M. L. P.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; ALENCAR, M. M. de |
2012 | Physico-chemical characteristics of beef (MM. Supraspinatus and Infraspinatus) from cows of four genetic groups. | TONETO, E. R. L.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; CRUZ, G. M. da; FEIJO, G. L. D.; FELICIO, P. E. de |