Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor PEREIRA, G. E.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 425 a 444 de 458
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Structuring a geographical indication for tropical wines in the São Francisco Valley, Brazil.
TONIETTO, J.
;
PEREIRA, G. E.
2016
Sugar content during maturation of ?Syrah? grapes according to vine fertilization.
NASSUR, R. de C. M. R.
;
BARROS, J. Q.
;
LIMA, P. C. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
SILVA, D. J.
2022
Tecnologia de crioconcentração aplicada em bebidas à base de uva: uma revisão.
CAMPOS, F. M.
;
KEIBER, M.
;
SOUTO, V. O. DE
;
OLIVEIRA, C. G. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
LAZZAROTTO, M.
2008
Técnicas de manejo e vinificação em condições de clima tropical.
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, U. de A.
;
GUERRA, C. C.
;
BASSOI, L. H.
2008
Técnicas de manejo e vinificação em condições de clima tropical.
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, U. de A.
;
GUERRA, C. C.
;
BASSOI, L. H.
2011
The development of the viticulture for a high quality tropical wine production in the world.
TONIETTO, J.
;
PEREIRA, G. E.
2011
The development of the viticulture for a high quality tropical wine production in the world.
TONIETTO, J.
;
PEREIRA, G. E.
2014
The Effect of Viticultural Climate on Red and White Wine Typicity - Characterization in Ibero-American grape-growing regions
TONIETTO, J.
;
SOTES RUIZ, V.
;
ZANUS, M. C.
;
MONTES, C.
;
ULIARTE, E. M.
;
BRUNO, L. A.
;
CLIMACO, P.
;
PENA, A.
;
GUERRA, C. C.
;
CATANIA, C. D.
;
KOHLBERG, E. K.
;
PEREIRA, G. E.
;
RICARDO-DA-SILVA, J.-M.
;
RAGOUT, J. V.
;
NAVARRO, L. V.
;
LAUREANO, O.
;
DE CASTRO, R.
;
DEL MONTE, R. F.
;
DEL MONTE, S. A.
;
GOMEZ-MIGUEL, V.
;
CARBONNEAU, A.
2012
The influence of climatic conditions on the phenolic composition of tropical Brazilian wines.
SILVEIRA, K. C. da
;
GUERRA, N. B.
;
LIMA, L. L. de A.
;
ANDRADE, S. A. C. de
;
PEREIRA, G. E.
2016
Trocas gasosas e composição físico-química de vinhos em função de estratégias de irrigação.
NASCIMENTO, R. L.
;
SILVA, J. A. B. da
;
BASSOI, L. H.
;
PEREIRA, G. E.
;
COSTA, B. R. S.
;
OLIVEIRA, V. de S.
2016
Trocas gasosas e composição físico-química de vinhos em função de estratégias de irrigação.
NASCIMENTO, R. L.
;
SILVA, J. A. B. da
;
BASSOI, L. H.
;
PEREIRA, G. E.
;
COSTA, B. R. S.
;
OLIVEIRA, V. de S.
2013
Tropical Isabella grape juices: bioactive compounds and antioxidant power depends on harvest season.
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
SILVA, J. K. da
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2013
Tropical Isabella grape juices: bioactive compounds and antioxidant power depends on harvest season.
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
SILVA, J. K. da
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2020
Trunk girdling increased stomatal conductance in Cabernet Sauvignon Grapevines, reduced glutamine, and increased malvidin-3-glucoside and quercetin-3-glucoside concentrations in skins and pulp at harvest.
PEREIRA, G. E.
;
PADHI, E. M. T.
;
GIRARDELLO, R. C.
;
MEDINA-PLAZA, C.
;
TSENG, D.
;
BRUCE, R. C.
;
ERDMANN, J. N.
;
KURTURAL, S. K.
;
SLUPSKY, C. M.
;
OBERHOLSTER, A.
2011
Use of chemometrics to characterize tropical wines from different vintages and grape cultivars according to the 1H NMR spectroscopy data.
GOMES NETO, H.
;
HALLWASS, F.
;
SILVA, J. B. P. da
;
PEREIRA, G. E.
2011
Use of chemometrics to characterize tropical wines from different vintages and grape cultivars according to the 1H NMR spectroscopy data.
GOMES NETO, H.
;
HALLWASS, F.
;
SILVA, J. B. P. da
;
PEREIRA, G. E.
2013
Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis.
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, D. G. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
ROCHA, I. F. O.
;
FREITAS, M. L. F.
;
BOLINI, H. M. A
2013
Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis.
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, D. G. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
ROCHA, I. F. O.
;
FREITAS, M. L. F.
;
BOLINI, H. M. A
2017
Uso de imágenes digitales y quimiometría para clasificación de los vinos producidos en el vale do São Francisco/Brasil.
LIMA, C.
;
FERNANDES, D
;
GOMES, A.
;
PEREIRA, G. E.
;
ARAÚJO, M.
2017
Uso de imágenes digitales y quimiometría para clasificación de los vinos producidos en el vale do São Francisco/Brasil.
LIMA, C.
;
FERNANDES, D
;
GOMES, A.
;
PEREIRA, G. E.
;
ARAÚJO, M.