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Autor(es)
2012
Efeito dos parâmetros de extrusão termoplástica sobre as propriedades tecnológicas de farinhas pré-cozidas elaboradas com arroz e feijão.
CARVALHO, A. V.
;
RIOS, A. de O.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
FERREIRA, T. F.
2012
Efeito dos parâmetros de extrusão termoplástica sobre as propriedades tecnológicas de farinhas pré-cozidas elaboradas com arroz e feijão.
CARVALHO, A. V.
;
RIOS, A. de O.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
FERREIRA, T. F.
2015
Expanded gluten-free extrudates made from rice grits and bandinha (bean) flour mixes: main quality properties.
BASSINELLO, P. Z.
;
CARVALHO, A. V.
;
RIOS, A. de O.
;
MACIEL, R. de A.
;
BERRIOS, J. de J.
2016
Hydroethanolic extraction of bioactive compounds from açaí (Euterpe oleracea) genotypes.
TORMA, P. C. M. R.
;
CARVALHO, A. V.
;
FLÔRES, S. H.
;
AUGUSTI, P. R.
;
RIOS, A. de O.
2015
Identificação e quantificação de carotenoides em novos acessos de açaí.
TORMA, P. C. M. R.
;
TUPUNA, S. D.
;
LIMA, P.
;
CARVALHO, A. V.
;
FLÔRES, S. H.
;
AUGUSTI, P. R.
;
RIOS, A. de O.
2014
Mineral characterization of native fruits from the southern region of Brazil.
PEREIRA, M. C.
;
BOSCHETTI, W.
;
RAMPAZZO, R.
;
CELSO, P. G.
;
HERTZ, P. F.
;
RIOS, A. de O.
;
VIZZOTTO, M.
;
FLORES, S. H.
2014
Mudanças nos compostos bioativos e atividade antioxidante de pimentas da região amazônica.
CARVALHO, A. V.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
RIOS, A. de O.
;
MORESCO, K. S.
2011
Optimization of technological parameters to produce breakfast cereal from rice and common bean flour by extrusion.
CARVALHO, A. V.
;
RIOS, A. de O.
;
BASSINELLO, P. Z.
2012
Otimização dos parâmetros tecnológicos para produção de snack extrudado a partir de arroz e feijão.
CARVALHO, A. V.
;
RIOS, A. de O.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
SECCADIO, L. L.
2012
Perfil de carotenoides e teor de vitamina c em frutos Brasileiros.
PEREIRA, M. C.
;
JABLONSKI, A.
;
RIOS, A. de O.
;
VIZZOTTO, M.
;
FLÔRES, S. H.
2012
Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
;
RIOS, A. de O.
;
SECCADIO, L. L.
2012
Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
;
RIOS, A. de O.
;
SECCADIO, L. L.
2012
Processing and characterization of extruded breakfast meal formulated with broken rice and bean flour.
CARVALHO, A. V.
;
MATTIETTO, R. de A.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
KOAKUZU, S. N.
;
RIOS, A. de O.
;
MACIEL, R. de A.
;
CARVALHO, R. N.
2011
Processing and technological characterization of extruded breakfast cereal obtained with a mix of broken rice and common bean flour.
CARVALHO, A. V.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
RIOS, A. de O.
2016
The Production, Characterization, and the Stability of Carotenoids Loaded in Lipid-Core Nanocapsules.
SILVA, M. M. da
;
NORA, L.
;
FLORES CANTILLANO, R. F.
;
PAESE, K.
;
GUTERRES, S. S.
;
POHLMANN, A. R.
;
COSTA, T. M. H.
;
RIOS, A. de O.
2017
Thermal and ultraviolet-visible light stability kinetics of co-nanoencapsulated carotenoids.
SILVA, M. M. da
;
PAESE, K.
;
GUTERRES, S. S.
;
POHLMANN, A. R.
;
RUTZ, J. K.
;
FLORES CANTILLANO, R. F.
;
NORA, L.
;
RIOS, A. de O.