Navegando por Autor ROMBALDI, C. V.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 54 a 73 de 81 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Perdas de qualidade no armazenamento refrigerado da maçã CV. Gala.MORENO, M. B.; FLORES CANTILLANO, R. F.; LEITE, T. B.; ROMBALDI, C. V.
2021Phenolic-rich apple extracts have photoprotective and anti-cancer effect in dermal cells.RAPHAELLI, C. de O.; AZEVEDO, J. G.; PEREIRA, E. dos S.; VINHOLES, J. R.; CAMARGO, T. M.; HOFFMANN, J. F.; RIBEIRO, J. A.; VIZZOTTO, M.; ROMBALDI, C. V.; WINK, M. R.; BRAGANHOL, E.; NORA, L.
2022Physicochemical properties and transcriptional changes underlying the quality of ?Gala? apples (Malus × domestica Borkh.) under atmosphere manipulation in long-term storage.DAMBROS, J. I.; STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; CRIZEL, G. R.; GONÇALVES, B. X.; QUECINI, V.; FIALHO, F. B.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2010Physiological and molecular changes associated with prevention of woolliness in peach following pre-harvest application of gibberellic acid.PEGORARO, C.; ZANUZO, M. R.; CHAVES, F. C.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.; LUCCHETTA, L.; SILVA, J. A.; ROMBALDI, C. V.
2017Planejamento fatorial fracionário para desenvolvimento de método analítico para posterior determinação de arsênio e selênio por gf aas em solos submetidos a remineralizadores de solo.PERIN, E. C.; TORRES, D. P.; BECKER, S.; ROMBALDI, C. V.; SILVEIRA, C. A. P.
2007Polyphenols content in apple and in strawberry fruits: an evaluation of extractors.SILVA, G. A. da; ANTONIOLLI, L. R.; GIRARDI, C. L.; LAZZAROTTO, M.; ANTONIOLLI, L. R.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2016Potencial de armazenamento de uvas de mesa lançadas pela Embrapa Uva e Vinho.DAMBROS, J. I.; ZANDONÁ, G. P.; OLIVEIRA, I. R. de; CRIZEL, G. R.; MARINI, N.; STORCH, T.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2013Potencial físico-quimico e bioativo de 50 acessos de pimentas (Capsicum spp).GUARESCHI, d. g.; LANZARINI, A. C.; TAVARES, I. B.; CRIZEL, R. L.; ACUNHA, T. dos S.; BARBIERI, R. L.; CHAVES, F. C.; ROMBALDI, C. V.
2007Preharvest treatment with giberellic acid prevents woolliness occurrence after cold storage of 'Chiripá' peach.ZANUZO, M. R.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; FERRAREZE, J. P.; DAL CERO, J.; PEGORARO, C.; NORA, L.; GIRARDI, C. L.
2013Qualidade pós-colheita de Physalis sob temperatura ambiente e refrigeração.LIMA, C. S. M.; SEVERO, J.; ANDRADE, S. B. de; AFONSO, L. B.; ROMBALDI, C. V.; RUFATO, A. de R.
2016Quality of minimally processed 'fuji' apple under refrigerated storage and treatment with additives.MORENO, M. B.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.; MANICA-BERTO, R.
2012Quantificação de fenóis e carotenoides de albedo de tangerina 'okitsu' cultivada na região de Pelotas/RS.MOURA, R. S.; ZIMMER, G.; STÖCKER, C. M.; DODE, J.; OLIVEIRA, R. P. de; ROMBALDI, C. V.
2012Quantificação de fenóis totais, carotenóides totais e atividade antioxidante de citros cultivados no rio grande do sul.ZIMMER, G.; STÖCKER, C. M.; MOURA, R. S.; OLIVEIRA, R. P. de; ROMBALDI, C. V.
2013Selection of reliable reference genes for quantitative real-time polymerase chain reaction studies in maize grains.GALLI, V.; MESSIAS, R. da S.; SILVA, S. D. dos A. e; ROMBALDI, C. V.
2015Sensor de fluorescência da clorofila para avaliar antocianinas em uvas na pré-colheita.CRIZEL, G. R.; STORCH, T. T.; PEGORARO, C.; DAMBROS, J.; GONÇALVES, B. X.; RITSCHEL, P. S.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2012Silencing the ripening-associated enzyme 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase (ACO) in apple using an endogenous antisense rna construct.GIRARDI, C. L.; FINATTO, T.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; QUECINI, V.
2008Sobrematuração da uva na composição físico-química de vinhos cv. Tannat e Cabernet Sauvignon da região de Bagé-RS, safra 2007.ANTES, S.; SAMPAIO, R. G.; ROMBALDI, C. V.; FERRIN V.; RIZZON, L. A.
2016Suco de maçã: elaboração de formulações.ZANDONÁ, G. P.; STORCH, T. T.; DAMBROS, J. I.; CRIZEL, G. R.; MARIN, N.; ROMBALDI, C. V.; GIRARDI, C. L.
2020Technical beneft on apple fruit of controlled atmosphere infuenced by 1-MCP at molecular levels.NUNES, C. F. P.; OLIVEIRA, I. R. de; STORCH, T. T.; ROMBALDI, C. V.; BALDWIN, M. O.; RENOU, J. P.; LAURENS, F.; GIRARDI, C. L.
2012Teor de clorofilas em folhas de morangueiros tratados com Radiação uv-c durante o cultivo.OLIVEIRA, I. R. de; CRIZEL, G. R.; LEITE, T. B.; FLORES CANTILLANO, R. F.; ROMBALDI, C. V.