Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor ROSENTHAL, A.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 56 a 70 de 70
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Recommendations for gradual sugar reduction in probiotic chocolate-flavoured milk.
OLIVEIRA, D. C. R. de
;
DELIZA, R.
;
REIS, F. R.
;
ROSENTHAL, A.
;
GIMÉNEZ, A.
;
ARES, G.
1999
Revisão: tecnologias não convencionais e o impacto no comportamento do consumidor.
COSTA, M. C. da
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.
ALVES, N.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2013
Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.
CABRAL NETO, O.
;
ROSENTHAL, A.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
DELIZA, R.
;
ARES, G.
;
GASPAR, A.
2021
Symbiotic drink based on Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K): production, characterization, probiotic viability and sensory acceptance.
CUNHA JÚNIOR, P. C. da C.
;
OLIVEIRA, L. S. de
;
GOUVÊA, L. de P.
;
ALCANTARA, M. de
;
ROSENTHAL, A.
;
FERREIRA, E. H. da R.
2011
Termorresistência de fungos filamentosos isolados de néctares de frutas envasados assepticamente.
FERREIRA, E. H. da R.
;
MASSON, L. M. P
;
ROSENTHAL, A.
;
SOUZA, M. de L.
;
TASHIMA, L.
;
MASSAGUER, P. R. de
2008
The fate of patulin in apple juice processing: a review.
SANT'ANA, A. de S.
;
ROSENTHAL, A.
;
MASSAGUER, P. R. de
2011
Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments.
FERREIRA, E. H. da R.
;
ROSENTHAL, A.
;
CALADO, V.
;
SARAIVA, J.
;
MENDO, S.
;
MASSAGUER, P. R. de
2003
Tradução e validação para a língua portuguesa de questionário utilizado em estudos de consumidor.
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
;
COSTA, M. C. da
2013
Use of a metalloprotease gene (APRX) as a marker to identify pseudomonas sp. contamination in a dairy plant.
PINTO JUNIOR, W. R.
;
DEL AGUILA, E. M.
;
SILVA, J. T.
;
ROSENTHAL, A.
;
PASCHOALIN, V. M. F.
2014
Uso de los tra amientos termico e no termico (alta presion hidrostatica) para la inactivación de enzimas bacterianas metaloproteases presentes en la degradación de leche.
PINTO JUNIOR, W. R.
;
PEREIRA, P. R.
;
SILVA, J. M.
;
DEL AGUILA, E. M.
;
SILVA, J. T.
;
PASCHOALIN, V. M. F.
;
ROSENTHAL, A.
2016
Uso de transglutaminase no processamento de queijo Minas frescal com teor reduzido de sódio.
RODRIGUES, F. M.
;
DELIZA, R.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
HIDALGO-CHÁVEZ, D. W.
;
ROSENTHAL, A.
2014
Utilization of minas frescal cheese waste to develop whey-grape juice beverage.
MORAIS, A. C. N. de
;
TIBURSKI, J. H.
;
DELIZA, R.
;
SILVA, C. M.
;
FERREIRA, E. H. da R.
;
ROSENTHAL, A.
2015
Visual attention to probiotic milk labels: application of eye-tracking and change detection.
OLIVEIRA, D. C. R.
;
MACHÍN, L.
;
ROSENTHAL, A.
;
WALTER, E. H. M.
;
DELIZA, R.
;
ARES, G.
2016
Willingness to pay more for value-added pomegranate juice (Punica granatum L.): An open-ended contingent valuation.
ROMANO, K. R.
;
FINCO, F. D. B. A.
;
ROSENTHAL, A.
;
FINCO, M. V. A.
;
DELIZA, R.