Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Avaliação do conteúdo proteico do farelo de mamona extrudado visando a obtenção de um subproduto destoxificado. | SILVA, B. A.; STEPHAN, M. P.; MELLINGER-SILVA, C. G.; ASCHERI, J. L. R.; CASTRO, I. M.; SANTOS, A. A. |
1987 | BR 10-Piauí: cultivar de feijão Macassar (Vigna unguiculata) com resistência múltipla a vírus. | SANTOS, A. A.; FREIRE FILHO, F. R.; CARDOSO, M. J. |
2018 | Coleta de parentes silvestres de arroz. | ABREU, A. G. de; MEDEIROS, M. B. de; SILVA, G. P.; GOMES, V. F.; SANTOS, A. A.; SOUSA, M. W. dos S. |
2015 | Common snook fed in alternate and continuous regimens with diet supplemented with Bacillus subtilis probiotic. | NOFFS, A. P.; TACHIBANA, L.; SANTOS, A. A.; RANZANI-PAIVA, J. T. |
2014 | A comparison of WPC hidrolysates by the use of commercial proteases available in Brazil. | ROSA, L. O. L.; SANTANA, M. C.; SOARES, T. L. D.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; STEPHAN, M. P.; BRIGIDA, A. I. S.; CABRAL, L. M. C.; MELINGER-SILVA, C. M. |
2009 | Detecção de sinais de mudanças climáticas para algumas localidades do sertão do Pajeú - PE. | LACERDA, F. F.; DIAS, H.; ASSAD, E. D.; SANTOS, A. A.; SILVA, A. A. G. da |
2012 | Efeito do processamento térmico no perfil proteico de filé de peixe híbrido do Pantanal. | LOBO, C. M. O.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; TORREZAN, R.; FURTADO, A. A. L.; FEITOZA, J. F. A.; FREITAS, M. F.; SANTOS, A. A. |
2017 | Eficiência de inseticidas comerciais no controle de Plutella xylostella em canola, em condições de laboratório. | CARMO, D. das G. do; MARSARO JÚNIOR, A. L.; COSTA, T. L.; SANTOS, A. A.; PICANÇO, M. C. |
2012 | Electrophoretic profile of mechanically separated meat (MSM) and fillet of fresh Nile tilapia (Oreochromis niloticus) and evaluation of the protein integrity in MSM canned pâté. | STEPHAN, M. P.; SANTOS, A. L. S.; FURTADO, A. A. L.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; SILVA, B. A. |
2012 | Evaluation of partial enzymatic hydrolysis of a whey protein isolate. | MELLINGER-SILVA, C.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; FEITOSA, J. J. F. A; FREITAS, M. F.; LAGO, R. C. A. |
2000 | Flora vascular da Fazenda Sucupira: primeira atualização da listagem. | GUARINO, E. S. G.; PEREIRA, J. B.; SANTOS, A. A.; VIEIRA, R. da C.; VIEIRA, J. G. A.; WALTER, B. M. T. |
2012 | Impacto de fungicidas soja sobre parâmetros biológicos de Anticarsia gemmatalis Hübner. | SANTOS, A. A.; SOSA-GOMEZ, D.R. |
2012 | Mortalidade do percevejo predador Podisus nigrispinus (Hemiptera, Pentatomidae) submetido a aplicações tópicas de fungicidas utilizados na cultura da soja. | SANTOS, A. A.; OLIVEIRA, M. C. N. de; SOSA-GOMEZ, D. R. |
2010 | Padrão de identidade de tilápia "in natuta" através da utilização de eletroforese SDS-PAGE. | STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; FURTADO, A. A. L.; SANTOS, A. A.; SANTOS, A. L. |
2010 | Purificação parcial de proteínas de torta de gergelim para análise por eletroforese (SDS-PAGE). | STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; CARVALHO, C. W. P.; TAKEITI, C. Y. |
2010 | Quantificação e caracterização eletroforética de proteínas do casco de tartaruga. | AZEVEDO, T. L.; STEPHAN, M. P.; SCARLATO, R.; SANTOS, A. A. |
2013 | Soybean chlorotic spot virus, a novel begomovírus infecting soybean in Brazil. | COCO, D.; CALIL, I. P.; BRUSTOLINI, O. J. B.; SANTOS, A. A.; NAGATA, A. K. I.; FONTES, E. P. B. |
2015 | Sustained NIK-mediated antiviral signalling confers broad-spectrum tolerance to begomoviruses in cultivated plants. | BRUSTOLINI, O. J. B.; MACHADO, J. P. B.; CONDORI-APFATA, J. A.; COCO, D.; DEGUCHI, M.; LORIATO, V. A. P.; PEREIRA, W. A.; ALFENAS-ZERBINI, P.; ZERBINI, F. M.; NAGATA, A. K. I.; SANTOS, A. A.; CHORY, J.; SILVA, F. F.; FONTES, E. P. B. |
2012 | Utilização de eletroforese para identificação de perda de integridade molecular de lipoxigenase em extrato de soja (Glycine max (L.) Merrill). | STEPHAN, M. P.; FELBERG, I.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; SANTOS, A. A.; PEREIRA, J. N.; OLIVEIRA, D. R. |
2012 | Utilization of electrophoresis (SDS-PAGE) for monitoring the concentration and fractionation of whey protein using ultrafiltration process. | SOUZA, R. S. C.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; SANTOS, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; CABRAL, L. M. C.; SILVA, L. F. M. |