Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author SOARES, A. G.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 35 to 54 of 60
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Estudo preliminar de carotenoides em milho verde minimamente processado.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
CHITARRA, A. B.
;
SOARES, A. G.
;
GODOY, R. L. de O.
;
PACHECO, S.
;
PEREIRA FILHO, I. A.
2012
Extensão da vida útil pós-colheita do caqui 'mikado' pela substituição da embalagem para comercialização.
MARTINELI, M.
;
REZENDE, C. M. de
;
FONSECA, M. J. de O.
;
SOARES, A. G.
;
MOTTA, L. C. do C.
;
BRITO, G. F. da C.
2012
Incidência de fungos pós-colheita em caqui 'Mikado' submetido a diferentes embalagens.
MARTINELI, M.
;
REZENDE, C. M. de
;
FONSECA, M. J. de O.
;
SOARES, A. G.
;
SILVA, O. F.
;
OLIVEIRA, A. H.
;
MOTTA, L. C. do C.
;
SILVA, M. H. G. e
;
BRITO, G. F. da C.
;
BARBOSA, W. J.
;
COSTA, D. dos S.
2010
Indução da resistência sistêmica adquirida em frutas e hortaliças.
FONSECA, M. J. de O.
;
SOARES, A. G.
;
GODOY, R. L. de O.
;
PACHECO, S.
;
BARBOZA, H. T. G.
2009
Irradiation of camu camu (Myrciaria dúbia) pulp.
FREIRE JUNIOR, M.
;
SANTOS, J.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M.
;
CABRAL, L. M. C.
2011
Microbiological quality of water of green coconut with different coatings.
RESENDE, J. M.
;
QUEIROZ, M. R. de
;
SOARES, A. G.
;
SILVA, O. F.
;
SAGGIN JUNIOR, O. J.
2011
Nutritional value of organic acid lime juice (Citrus latifolia T.), cv. Tahiti.
RANGEL, C. N.
;
CARVALHO, L. M. J. de
;
FONSECA, R. B. F.
;
SOARES, A. G.
;
JESUS, E. O. de
2010
Physical and chemical characterization of blood orange produced in the organic system.
FASKOMY, T. L.
;
ANJOS, M. C. S.
;
MIRANDA, A. F. M.
;
ANDREA, G. C.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M. J. O.
2010
Physical and chemical characterization of italian tomatoes under organic crop management.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
SOARES, A. G.
;
TORRES, T. L.
;
GONCALVES, N. B.
;
FONSECA, M. J. D. O.
;
FARAH, A. F.
2010
Physical and chemical characterization of persian lime fruit produced under organic crop management.
ANJOS, M. C. S.
;
FASKOMY, T. L.
;
MIRANDA, A. M.
;
REGO, C. A.
;
GONCALVES, A. C.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M. J. O.
2010
Physical and sensory characterization of edible coatings applied to persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) minimally processed.
NEVES JUNIOR, A. C. V.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, D. G. C.
;
BARREIRA, F. R.
;
MIRANDA, A. F. M.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
FONSECA, M. J. O.
2012
Potentials for utilization of post-fiber extraction waste from tropical fruit production in Brazil - the example of banana pseudo-stem.
SARAIVA, A. B.
;
PACHECO, E. B. A. V.
;
VISCONTE, L. L. Y.
;
BISPO, E. P.
;
ESCÓCIO, V. A.
;
SOUSA, A. M. F. de
;
SOARES, A. G.
;
FREIRE JUNIOR, M.
;
MOTTA, L. C. do C.
;
BRITO, G. F. da C.
2013
Preference test to select different species and genotypes of passion fruit for juice formulation.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
FARAH, A.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, D. G. C.
;
OLIVEIRA, E. J.
2010
Processo de reavaliação dos ensaios da Embrapa Agroindústria de Alimentos pelo Inmetro segundo a norma NBR ISO/IEC 17025.
CUNHA, F. Q. da
;
GODOY, R. L. de O.
;
BIZZO, H. R.
;
SOARES, A. G.
;
ANTONIASSI, R.
;
FREITAS, S. C.
;
SOARES, C. M.
;
SIMAS, E. S.
2010
Qualidade de caqui minimamente processado associado ao revestimento com filmes comestíveis.
FREITAS, D. G. C.
;
NEVES JUNIOR, A. C. V.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M. J. O.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
MIRANDA, A. F. M.
2012
Qualidade de cenouras minimamente processadas sob armazenamento em atmosferas modificadas.
OLIVEIRA, A. H.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
BARBOSA, L. F. C.
;
SANTOS, C. D. dos
2014
Qualidade do milho doce minimamente processado conservado sob diferentes atmosferas.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
CHITARRA, A. B.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
SOARES, A. G.
;
PEREIRA FILHO, I. A.
2013
Qualidade pós-colheita de goiabas 'Pedro Sato', revestidas com filmes à base de amido de mandioca e óleo de cravo da Índia.
COELHO, C. C. de S.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
CAMPOS, R. da S.
;
OLIVEIRA, A. H.
;
SOARES, A. G.
;
BASTOS, L. A. T.
2009
Quality evaluation of natural edible coats on minimally processed yellow melon.
POCHAT, B.
;
FREIRE JUNIOR, M.
;
DUCAMP-COLLIN, M. N.
;
CABRAL, L. M. C.
;
SOARES, A. G.
;
MODESTA, R. C. D.
2013
Redução de antracnose em goiaba 'Pedro Sato' pela aplicação pós-colheita de filmes à base de amido de mandioca e óleo de cravo da Índia.
COELHO, C. C. de S.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
CAMPOS, R. da S.
;
SOARES, A. G.
;
SILVA, O. F.
;
BARBOZA, H. T. G.