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Título
Autor(es)
2014
Physicochemical properties of expanded extrudates from colored sorghum genotypes.
VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
QUEIROZ, V. A. V.
2013
Potential bioactive compounds in new sorghum genotype flours.
VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.
;
FREIRE NETO, R. da S.
;
TAKEITI, C. Y.
;
GOUVÊA, A. C. M. S.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
ASCHERI, J. L. R.
2012
Preparação e propriedades funcionais de filmes flexíveis a partir de amido, casca do maracujá e argila.
NASCIMENTO, T. A.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
;
CALADO, V.
2012
Propriedades mecânicas de bioplásticos extrudados termoprensados de amido de milho e de mandioca.
ORTIZ, J. A. R.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
MORO, T. de M. A.
2010
Purificação parcial de proteínas de torta de gergelim para análise por eletroforese (SDS-PAGE).
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
SANTOS, A. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
2013
Resíduos sólidos da indústria de suco de maracujá: aproveitamento da casca por extrusão.
ASCHERI, J. L. R.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
ARÉVALO, A. M.
;
SOUZA, V. F. de
;
NASCIMENTO, E. M. da G. C. do
;
TAKEITI, C. Y.
2010
Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum.
ANDRADE, K. C. S.
;
SILVA, B. A.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
FREITAS, S. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum.
ANDRADE, K. C. S.
;
SILVA, B. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
FREITAS, S. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
AZEREDO, H. M. C.
2013
Storage and flavor influence on the rheological properties of handmade mayonnaises.
CALDAS, C. M.
;
MAIA, J. L. V.
;
SILVA, J. P. L. da
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
2011
Sweet potato: production, morphological and physicochemical characteristics, and technological process.
ANTONIO, G. C.
;
TAKEITI, C. Y.
;
OLIVEIRA, R. A. de
;
PARK, K. J.
2010
Thermal analysis and mechanical properties of cassava starch edible films added of barbados cherry.
AMARAL, D. P.
;
ANDRADE, K.
;
BARBOSA, F.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
FAKHOURI, F. M.
2012
Thermal properties of bioplastics obtained from mixtures of cassava and corn starch.
ORTIZ, J. A. R.
;
MORO, T. M. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
GALDEANO, M.
;
TAKEITI, C. Y.
2019
Ultrasound-assisted extraction of biopolymers from vegetable source with reuse of residual solution.
COIMBRA, P. P. S.
;
TAKEITI, C. Y.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
CARDOSO, F. de S. N.
;
GONÇALVES, E. C. B. de A.
2019
Ultrasound-assisted extraction of plyphenols from vegetable residues.
COIMBRA, P. P. S.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
;
GONÇALVES, E. C. B. de A.
;
CARDOSO, F. de S. N.
2010
Use of co-products of beer industry as reinforce material on the mechanical properties of starch based bioplastic.
BARBOSA, F. S.
;
FAKHOURI, F. M.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
ASCHERI, D. P. R.
;
TAKEITI, C. Y.
2010
Use of micronized sunflower cake as a reinforce material to produce cassava flour biodegradable composites.
COSTA, C. V.
;
ORTIZ, J. A. R.
;
FERREIRA, R. C.
;
FAKHOURI, F. M.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
2012
Use of sesame oil cake (Sesamum indicum L.) on corn expanded extrudates.
NASCIMENTO, E. M. da G. C. do
;
CARVALHO, C. W. P.
;
TAKEITI, C. Y.
;
FREITAS, D. de G. C.
;
ASCHERI, J. L. R.
2012
Uso da extrusão no desenvolvimento de uma farinha mista instantânea de arroz e casca e albedo de maracujá, para uso como alimento funcional: parte I. Viscosidade de pasta, propriedades de absorção e solubilidade.
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
GALDEANO, M. C.
;
SOUZA, V. F. de
;
SILVA, E. C. de B.
;
REGO, J. de O.
2012
Uso da extrusão no desenvolvimento de uma farinha mista instantânea de arroz e casca e albedo de maracujá, para uso como alimento funcional: parte II. Elaboração de biscoito doce e avaliação sensorial.
ASCHERI, J. L. R.
;
TAKEITI, C. Y.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
GALDEANO, M. C.
;
SOUZA, V. F. de
;
SILVA, E. C. de B.
;
REGO, J. de O.
2009
Utilização parcial de farinha extrudada de gergelim (Sesamum indicum L.) na elaboração de biscoitos para pacientes celíacos.
MOREIRA, D. K. T.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
BARCELOS, M. F. P.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
FIRMINO, P. T.
;
TAKEITI, C. Y.
;
COSTA, C. V.
;
FREITAS, D. G. C.