Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2003 | Alterações físico-químicas em caju (Anacardium occidentale L.) desidratado osmoticamente com sacarose. | AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; ANTONIO, G. C.; BARBOSA JÚNIOR, J. L.; MURR, F. E. X. |
2003 | Desidratação osmótica de banana Nanica (Musa cavendish): influência das variáveis do processo. | ANTONIO, G. C.; ALVES, D. G.; AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; MURR, F. E. X. |
2003 | Desidratação osmótica de mamão Formosa (Carica papaya L.): análise dos parâmetros de processo. | EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; ARAÚJO, E. A. F.; BARBOSA JÚNIOR, J. L.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. |
2005 | Effect of concentration on the physical properties of cashew juice. | AZOUBEL, P. M.; CIPRIANI, D. C.; EL-AOUAR, A. A.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. |
2009 | Effect of osmotic dehydration on the drying kinetics and quality of cashew apple, | AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; TONON, R. V.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J. |
2004 | Estudo reológico de polpa de caju em diferentes concentrações. | AZOUBEL, P. M.; CIPRIANI, D. C.; BARBOSA JÚNIOR, J. L.; RIBEIRO, S. da C. A.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. |
2008 | Influence of osmotic dehydration and high temperature short time processes on dried sweet potato (Ipomoea batatas Lam.). | ANTONIO, G. C.; ALVES, D. G.; AZOUBEL, P. M.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J. |
2009 | Influence of osmotic pretreatment on dried cashew apple acceptability. | AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; ANTONIO, G. C.; KUROZAWA, L. E.; MURR, F. E. X. |
2005 | Modeling of osmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas): determination of mass effective diffusivity coefficients. | ANTONIO, G. C.; EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; SIMÕES, M. R.; MURR, F. E. X. |
2005 | Osmotic dehydration of cashew apple (Anacardium occidentale L.) in sucrose solutions: influence of process variables. | AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. |
2004 | Osmotic dehydration of cashew apple in corn syrup: influence of process variables. | AZOUBEL, P. M.; TONON, R. V.; EL-AOUAR, A. A.; ANTONIO, G. C.; ARAUJO, E. A. F.; RIBEIRO, S. C. A.; MURR, F. E. X. |
2004 | Osmotic dehydration of papaya (Carica papaya L.): influence of process variables. | ANTONIO, G. C.; AZOUBEL, P. M.; ALVES, D. G.; EL-AOUAR, A. A.; MURR, F. E. X. |
2006 | Secagem HTST de batata doce (Ipomoea batatas Lam.). | ANTONIO, G. C.; AZOUBEL, P. M.; SIMÕES, M. R.; MURR, F. E. X.; PARK, K. J. |
2005 | Study of shrinkage phenomenon during convective drying of papaya (Carica papaya L.). | EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; KUROZAWA, L. E.; SIMÕES, M. R.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. |
2011 | Sweet potato: production, morphological and physicochemical characteristics, and technological process. | ANTONIO, G. C.; TAKEITI, C. Y.; OLIVEIRA, R. A. de; PARK, K. J. |
2004 | Utilização da metodologia de superfície de resposta para a análise da desidratação osmótica de batata doce (Ipomoea batatas). | ANTONIO, G. C.; VINCI, H. F. V.; EL-AOUAR, A. A.; BARBOSA JÚNIOR, J. L.; AZOUBEL, P. M.; MURR, F. E. X. |