Browsing by Author MIELE, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 107  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Acidez na vinificação em tinto das uvas Isabel, Cabernet Sauvignon e Cabernet Franc.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2017Advances in propagation of grapevine in the world.GROHS, D. S.; ALMANÇA, M. A. K.; FAJARDO, T. V. M.; HALLEEN, F.; MIELE, A.
2014Agricultura de precisão em fruticultura.BASSOI, L. H.; MIELE, A.; REISSER JUNIOR, C.; GEBLER, L.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.; GREGO, C. R.; TERRA, V. S. S.; TIMM, L. C.; NASCIMENTO, P. dos S.
2014Agricultura de precisão em fruticultura.BASSOI, L. H.; MIELE, A.; REISSER JUNIOR, C.; GEBLER, L.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.; GREGO, C. R.; TERRA, V. S. S.; TIMM, L. C.; NASCIMENTO, P. dos S.
2014Agricultura de precisão em fruticultura.BASSOI, L. H.; MIELE, A.; REISSER JUNIOR, C.; GEBLER, L.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.; GREGO, C. R.; TERRA, V. S. S.; TIMM, L. C.; NASCIMENTO, P. dos S.
2012Analytical characteristics and discrimination of Brazilian commercial grape juice, nectar, and beverage.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2008Análise de componentes principais na diferenciação de vinhos Moscato da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; MIELE, A.; LAZZAROTTO, M.; CRISTOFOLI, B.; GUANDALIN, D. P.; FANTI, I. F.
2001Avaliação da cv. Cabernet Franc para elaboração de vinho.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2002Avaliação da cv. Cabernet Sauvignon para elaboração de vinho tinto.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
1996Avaliação da distinguibilidade e da qualidade de vinhos varietais.ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2000Avaliação da uva cv. Isabel para a elaboração de vinho tinto.RIZZON, L. A.; MIELE, A.; MENEGUZZO, J.
2017Avanços observados na propagação de videiras no mundo.GROHS, D. S.; ALMANÇA, M. A. K.; FAJARDO, T. V. M.; HALLEEN, F.; MIELE, A.
1996Caracterização do mosto e do vinho Cebernet Franc provenientes de diferentes regiões vitícolas da serra gaúcha.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; ROSIER, J. P
2006Caracterização do vinho Moscato Branco de Paraí e São Jorge, RS ? Safra 2006.CRISTOFOLI, B.; RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2008Caracterização físico-química do vinho base para espumante da Serra Gaúcha.MENEGUZZO, J.; VANDERLINDE, R.; RIZZON, L. A.; MIELE, A.; LAZZAROTTO, M.; DUTRA, S. V.; MARCON, A. R.
2009Características analíticas de vinhos Merlot da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2002Características analíticas do vinho Merlot.RIZZON, A.; MIELE, A.
2010Composição e discriminação de sucos de uva Isabel, Concord e Bordô elaborados com uvas produzidas pelo sistema orgânico.BADALOTTI, D. A.; MIELE, A.
2015Composição físico-química de sucos de uva orgânicos - safra 2015.FORESTI, F.; MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.
2011Composição físico-química de vinhos Riesling Itálico da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; SCOPEL, G.; MIELE, A.