Navegando por Autor PRUDÊNCIO, E. S.
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
| Ano de publicação | Título | Autor(es) |
| 2025 | Application of block freeze-concentrated yerba mate extract in biodegradable food packaging, a review. | CARVALHO, A. C. F. ; HELM, C. V. ; SOUZA, C. K. de ; PRUDÊNCIO, E. S.  |
| 2025 | Chemical characterization, antioxidant capacity, and antimicrobial activity of a new fresh cheese added with guabiroba pulp. | MINDELO, L. J. de O. ; CARVALHO, A. C. F. ; PRESTES, A. A. ; MARAFON, K. ; ANDRADE, D. R. M. ; GOIS, J. S. de ; PROVENZI, M. A. ; MIOTTO, M. ; SOUZA, C. K. de ; HELM, C. V. ; PIMENTEL, T. C. ; PRUDÊNCIO, E. S.  |
| 2010 | Concentração de isoflavonas do extrato aquoso de soja por nanofiltração. | BENEDETTI, S. ; PETRUS, J. C. C. ; PRUDÊNCIO, E. S. ; REZZADORI, K. ; MANDARINO, J. M. G.  |
| 2013 | Concentration of soybean isoflavones by nanofiltration and the effects of thermal treatments on the concentrate. | BENEDETTI, S. ; PRUDÊNCIO, E. S. ; MANDARINO, J. M. G. ; REZZADORI, K. ; PETRUS, J. C. C.  |
| 2012 | Detection of adulteration of minas frescal cheese by gel electrophoresis. | MAGENIS, R. B. ; DAGUER, H. ; PRUDÊNCIO, E. S. ; MUÑOZ, I. de B. ; STEPHAN, M. P. ; EGITO, A. S. do  |
| 2012 | Detection of adulteration of minas frescal cheese by gel electrophoresis. | MAGENIS, R. B. ; DAGUER, H. ; PRUDÊNCIO, E. S. ; MUÑOZ, I. de B. ; STEPHAN, M. P. ; VASCONCELOS, A. S. E.  |
| 2025 | Development and characterization of dairy compound with goat milk powder and rice flour. | CARVALHO, A. C. F. ; VIEIRA, G. M. N. ; PRESTES, A. A. ; MARAFON, K. ; SOUZA, C. K. de ; ANDRADE, D. R. M. ; HELM, C. V. ; GOIS, J. S. de ; PRUDÊNCIO, E. S.  |
| 2012 | Utilização do processo de nanofiltração para concentração de compostos de soja. | BENEDETTI, S. ; PRUDÊNCIO, E. S. ; REZZADORI, K. ; CAMELINI, C. M. ; PRONER, M. ; FOGAÇA, L. A. ; LEITE, R. S. ; MANDARINO, J. M. G. ; PETRUS, J. C. C.  |