Browsing by Author SANTANA, I.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Análise descritiva quantitativa de sucos de uva processados por osmose inversa e sucos comerciais. | SANTANA, I. ; DELIZA, R. ; GURAK, P. D. ; CABRAL, L. M. C. ; MATTA, V. M. da  |
2011 | Composição química e centesimal de suco de uva concentrado por osmose inversa: influência da temperatura do processo. | SANTANA, I. ; CABRAL, L. M. C. ; FREITAS, S. C. ; FREITAS, S. P. ; OLIVEIRA, A. ; MATTA, V. M. da  |
2010 | Concentração de suco de uva (Vitis labrusca) por osmose inversa. | SANTANA, I. ; GURAK, P. D. ; MATTA, V. M. da ; CABRAL, L. M. C.  |
2011 | Determinación de compuestos fenólicos totales en los resíduos sólidos de lo café instantáneo. | OLIVEIRA, A. ; PALUDO, G. ; SANTANA, I. ; BIZZO, H. R. ; CABRAL, L. M. C. ; FREITAS, S. P.  |
2011 | Efeito do pré-tratamento na extração do óleo da polpa de abacate hass (Persea americana). | SANTANA, I. ; CABRAL, L. M. C. ; FREITAS, S. P. ; TORRES, A. G.  |
2012 | Effect of maturation stages and processing on the quality of hass avocado oil. | RIBEIRO, L. de O. ; SANTANA, I. ; REIS, L. M. F. dos ; FREITAS, S. P. ; TORRES, A. G. ; CABRAL, L. M. C.  |
2009 | Effect of the concentration by reverse osmosis of grape juice on its aroma profile. | SANTANA, I. ; BIZZO, H. R. ; MATTA, V. M. da ; CABRAL, L. M. C.  |
2010 | Identificação de compostos voláteis em sucos de uva pré-concentrados por osmose inversa. | SANTANA, I. ; BIZZO, H. R. ; CABRAL, L. M. C. ; MATTA, V. M.  |
2010 | Oxidative stability of avocado pulp oil obtained by different processes. | SANTANA, I. ; TORRES, A. G. ; FREITAS, S. P. ; LAGO, R. C. A. ; CABRAL, L. M. C.  |
2008 | Soil carbon stock and origin in tropical soil under sugar cane management afther deforestation. | BALIEIRO, F. de C. ; PICCOLO, M. ; CAMPOS, D. ; LIMA, E. ; PEREIRA, M. ; SANTANA, I. ; COUTINHO, H. L. da C. ; POLIDORO, J. C.  |
2014 | Tocopherol, B-carotene and chlorophyll content of unripe and ripe hass avocado (Persea americana Mill.) oil extracted by cold pressing with or without shell. | CASTELO-BRANCO, V. ; SANTANA, I. ; SILVA, L. ; CABRAL, L. M. C. ; TORRES, A. ; FREITAS, S.  |