Mostrando resultados 48 a 67 de 162
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Consumidor de chá-mate (Ilex paraguariensis St. Hil.): preferência e hábitos de consumo. | GODOY, R. C. B. de; GUENO, L. B.; DELIZA, R.; LICODIEDOFF, S.; FRIZZON, C. N. T.; RIBANI, R. H. |
2018 | Consumidor de pinhão: hábitos, atributos de importância e percepção. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; NEGRE, M. de F. de O.; SANTOS, G. G. dos |
2018 | Consumidor de pinhão: hábitos, atributos de importância e percepção. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; NEGRE, M. de F. de O.; SANTOS, G. G. dos |
2010 | Contribuição do delineamento experimental nos resultados sensoriais. | SANTOS, E. S. M.; CORRÊA, F. M.; DELIZA, R.; FREITAS, D. G. C.; SOUZA, A. L. |
2013 | Cross-cultural conceptualization of wellbeing in the context of food consumption. | ARES, G.; CLARET, A.; CUNHA, L. M.; SALDAMANDO, L. de; DELIZA, R.; GUERRERO, L.; MOURA, A. P. de; OLIVEIRA, D.; SYMONEAUX, R. |
2010 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. G. C.; CORREA, F. M.; DELIZA, R.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A. |
2011 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. de G. C.; CORREA, F. M.; SOUZA, A. L. S. e; ALCANTARA, M. de; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. de A.; DELIZA, R. |
2010 | Desempenho de quatro escalas hedônicas com crianças. | JESUS, D. C.; DELIZA, R.; CORRÊA, F. M.; FREITAS, D. G. C.; SILVA, A. L. S. |
2016 | Desenvolvimento de leite achocolatado com probiótico utilizando metodologia baseada no consumidor. | OLIVEIRA, D. C. R.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; ARES. G.; DELIZA, R.; GIMÉNEZ, A. |
2016 | Desenvolvimento de queijo de cabra tipo boursin baseado na avaliação do consumidor. | MARTINS, I. B. A.; ROSENTHAL, A.; SANTOS, K. M. O. dos; MARTINS, J. M.; DELIZA, R. |
2007 | Desidratação por imersão-impregnação e secagem por convecção de goiaba. | QUEIROZ, V. A. V.; BERBET, P. A.; MOLINA, M. A. B. de; GRAVINA, G. de A.; QUEIROZ, L. R.; DELIZA, R. |
2013 | Determinant attributes in consumer choice via projective technique: differences among profiles of product users. | VIANA, M. M.; TRINDADE, M. A.; SILVA, V. S. L.; DELIZA, R.; RIZZO, D. L.; CARLI, A. A. de |
2008 | Determination of the level of defective beans in coffee samples by using array of nanostructured sensors. | PATERNO, L. G.; FONSECA, F. J.; DELIZA, R.; MATTOSO, L. H. C. |
2016 | Developing a fermented probiotic soy-coffee product enriched with soy hull. | DUARTE, G.; FARAH, A.; FELBERG, I.; DELIZA, R.; CALADO, V. |
2017 | Developing fruit smoothie for children and adolescents. | ROCHA, W. S.; FONSECA, V. V.; OLIVEIRA, D.; MARTINS, I. B. A.; ALCANTARA, M.; DELIZA, R. |
2017 | Development of a probiotic chocolate flavoured beverage using consumer-based methodologies. | OLIVEIRA, D.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; GIMÉNEZ, A.; ROSENTHAL, A.; ARES, G.; DELIZA, R. |
2010 | Development of an acai-soymilk beverage: characterization and consumer acceptance. | OLIVEIRA, M. A. M. de; MOURA, M. R. L.; GODOY, R. L. de O.; NELE, M.; DELIZA, R.; VENDRAMINI, A. L. do A. |
2016 | Difference thresholds for added sugar in chocolate-flavoured milk: recommendations for gradual sugar reduction. | OLIVEIRA, D.; REIS, F.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.; GIMÉNEZ, A.; ARES, G. |
2014 | Disposição a pagar do consumidor por suco de Romã (Punica granatum L.). | ROMANO, K. R.; FINCO, M.; ABADIO-FINCO, F.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. |
2012 | Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages? | DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A. |