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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2013 | Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach. | BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A. |
2014 | Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts. | CADENA, R. S.; CAIMI, D.; JAUNARENA, I.; LORENZO, I.; VIDAL, L.; ARES, G.; DELIZA, R.; GIMENÉZ, A. |
2011 | Comportamento do consumidor frente à inovação em produtos alimentícios tradicionais. | HENRIQUE, N. C. A.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A. |
2011 | Concentration of pineapple juice by reverse osmosis: physicochemical characteristics and consumer acceptance. | COUTO, D. S.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. da; DELIZA, R.; FREITAS, D. de G. C. |
2012 | Consumer acceptance threshold for iron and zinc concentrations in brews obtained from fortified ground roasted coffee. | COSTA, L. L.; DONANGELO, C. M.; DELIZA, R.; SILVEIRA, C. L. P.; FREITAS, D. D. G.; FARAH, A. |
2019 | Consumer attitude towards the use of edible coating to the conservation of lamb meat. | MAURÍCIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T. |
2013 | Consumer perception of probiotic yogurt: performance of check all that apply (CATA), projective mapping, sorting and intensity scale. | CRUZ, A. G.; CADENA, R. S.; CASTRO, W. F.; ESMERINO, E. A.; RODRIGUES, J. B.; GAZE, L.; FARIA, J. A. F.; FREITAS, M. Q.; DELIZA, R.; BOLINI, H. M. A. |
2017 | Consumer perception of sugar-reduced orange/pomegranate juices. | REIS, F.; DELIZA, R.; ARES, G. |
2013 | Consumer perceptions, attitudes and acceptance of new and traditional mate tea products. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; GHENO, L. B.; LICODIEDOFF, S.; FRIZON, C. N. T.; RIBANI, R. H.; SANTOS, G. G. dos |
2013 | Consumer perceptions, attitudes and acceptance of new and traditional mate tea products. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; GHENO, L. B.; LICODIEDOFF, S.; FRIZON, C. N. T.; RIBANI, R. H.; SANTOS, G. G. dos |
2019 | Consumer's associations with sugar: the effect of front-of-pack nutrition labelling. | ALCANTARA, M.; CASTRO, I. P. L.; ARES, G.; DELIZA, R. |
2017 | Consumers affective and emotional responses to yogurt across different socio-economic status. | BARROS, V. V. F.; ROCHA, W. S. da; OLIVEIRA, D.; MARTINS, I. B. A.; ARES, G.; DELIZA, R. |
2015 | Consumers' attitude towards innovation in fresh cheese manufacturing | NASSU, R. T.; BARROS, C. P.; ROSENTHAL, A.; FLEMING, V.; PEREIRA, C. A. M.; DELIZA, R. |
2022 | Consumers? Attitudes toward the Use of an Edible Coating for Lamb Meat According to Label Information. | MAURICIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T. |
2017 | Consumidor como norteador no desenvolvimento de suco misto tropical. | MARTINS, Y. B. A.; LIMA, M.; OLIVEIRA, D. C. R. de; ARES, G.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. |
2011 | Consumidor de chá-mate (Ilex paraguariensis St. Hil.): preferência e hábitos de consumo. | GODOY, R. C. B. de; GUENO, L. B.; DELIZA, R.; LICODIEDOFF, S.; FRIZZON, C. N. T.; RIBANI, R. H. |
2018 | Consumidor de pinhão: hábitos, atributos de importância e percepção. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; NEGRE, M. de F. de O.; SANTOS, G. G. dos |
2018 | Consumidor de pinhão: hábitos, atributos de importância e percepção. | GODOY, R. C. B. de; DELIZA, R.; NEGRE, M. de F. de O.; SANTOS, G. G. dos |
2010 | Contribuição do delineamento experimental nos resultados sensoriais. | SANTOS, E. S. M.; CORRÊA, F. M.; DELIZA, R.; FREITAS, D. G. C.; SOUZA, A. L. |
2013 | Cross-cultural conceptualization of wellbeing in the context of food consumption. | ARES, G.; CLARET, A.; CUNHA, L. M.; SALDAMANDO, L. de; DELIZA, R.; GUERRERO, L.; MOURA, A. P. de; OLIVEIRA, D.; SYMONEAUX, R. |