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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2020
Climate and the Myracrodruon urundeuva Allemão seed production.
OLIVEIRA, G. M. de
;
ANGELOTTI, F.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, F. F. S. da
;
PELACANI, C. R.
;
DANTAS, B. F.
2019
Determinação rápida de parâmetros físico-químicos em vinho tinto utilizando espectrômetro VIS/NIR portátil.
BARRETO, N. S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
CARVALHO, E. S. S. de
;
FREITAS, S. T. de
;
BIASOTO, A. C. T.
2015
Determination of sensory descriptors in tropical red wine using visible/near infrared (Vis/NIR) spectroscopy.
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
NASSUR, R. de C. M. R
;
OLIVEIRAM W, P. de
;
MEDEIROS, E. P. de
2015
Dynamics of the loss and emergence of volatile compounds during the concentration of cashew apple juice (Anacardium occidentale L.) and the impact on juice sensory quality.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. de L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2013
Dynamics of the recovery of aroma volatile compounds during the concentration of cashew apple juice (Anacardium occidentale L.).
SAMPAIO, K. de L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
BATISTA, E. A. C.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2017
Evolução da maturação da uva Touriga Nacional em clima tropical durante o período do ano de altas temperaturas.
CARVALHO, E. S. S. de
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SANTOS, F. N. dos
;
NUNES, G. da S.
;
SANTOS, R. T. dos S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
LIMA, M. A. C. de
;
DRUZIAN, J. I.
2011
Identificação e quantificação dos voláteis odoríferos perdidos por evaporação durante a concentração de suco de caju (Anacardium occidentale L.).
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2011
Perda de ésteres durante a concentração do suco de caju (Anacardium occidentale L.) e alterações do perfil sensorial do produto.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2012
Perfil de compostos voláteis em polpa pasteurizada de caju (Anacardium occidentale L.)
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2015
Quality parameters evaluation in Tommy Atkins mango using a handheld ultra-compact near infrared spectrometer.
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
PASQUINI, C.
;
PIMENTEL, M. F.
2011
Quantitative study of ester recovery during the concentration of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice in a thermal-siphon type evaporator operating in a closed system.
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2015
Rapid and environmentally friendly wine analysis using Vis/NIR Spectroscopy and Support Vector Machine regression.
MARQUES, E. J. N.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
FREITAS, S. T. de
;
MENEZES, T. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
MEDEIROS, E. P. de
2012
Reprodutibilidade de diferentes técnicas no isolamento de compostos voláteis importantes para o aroma de suco de caju.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2016
Vitamin C distribution in acerola fruit by near infrared hyperspectral imaging.
MALEGORI, C.
;
GRASSI, S.
;
MARQUES, E. J. N.
;
FREITAS, S. T. de
;
CASIRAGHI, E.