Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author MATTA, V. M. da
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 62 to 70 of 70
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Sensory evaluation of a Caatinga passion fruit based chutney.
SILVA, B. S. G. DA
;
TORREZAN, R.
;
FREITAS, D. de G. C.
;
OLIVEIRA, A. H.
;
TEIXEIRA, N. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
SILVA, L. F. M. da
;
ARAUJO, F. P. de
;
MATTA, V. M. da
2020
Stability evaluation of juçara, banana and strawberry pasteurized smoothie during storage.
RIBEIRO, L. de O.
;
BARBOSA, I. de C.
;
SÁ, D. de G. C. F. de
;
SILVA, J. P. L. da
;
MATTA, V. M. da
;
FREITAS, S. P. de
2011
Statistical evaluation of camu-camu pulp pasteurization using a composed rotational experimental plan.
MATTIETTO, R. de A.
;
MATTA, V. M. da
2024
Strategy to enhance the bioaccessibility of carotenoids in persimmon concentrate.
GOMES, F. dos S.
;
CABRAL, L. M. C.
;
JESUS, M. S. C. de
;
MATTA, V. M. da
2010
Suco de maçã clarificado: efeito do tratamento enzimático associado à microfiltração na qualidade do produto final.
MIRANDA, N. G. M
;
CABRAL, L. M. C.
;
MIRANDA, T.
;
GOMES, F. dos S.
;
MATTA, V. M. da
2019
Survival of probiotic strains in a refrigerated nonfermentd blended juice using a static in vitro digestion model.
GOMES, F. dos S.
;
RIBEIRO, A. P. de O.
;
RIBEIRO, L. de O.
;
MATTA, V. M. da
;
SANTOS, K. M. O. dos
;
WALTER, E. H. M.
2016
Umbuzeiro: alternativas de manejo sustentável e aproveitamento em áreas de produtores familiares em Uauá, BA.
ARAUJO, F. P. de
;
AIDAR, S. de T.
;
MATTA, V. M. da
;
MONTEIRO, R. P.
;
MELO, N. F. de
2012
Utilização de um delineamento composto central rotacional para avaliação microbiológica de polpas de açaí pasteurizadas.
MATTIETTO, R. de A.
;
MATTA, V. M. da
2001
Utilização do retentado da ultrafiltração do suco de acerola na elaboração de licor.
PENHA, E. das M.
;
BRAGA, N. C. A. S.
;
MATTA, V. M. da
;
CABRAL, L. M. C.
;
DELLA MODESTA, R. C.
;
FREITAS, S. C. de