Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author MATTIETTO, R. A.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 39 to 46 of 46
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Microbiological evalution of the industrial processing of pasteurized açaí pulp.
MATTIETTO, R. A.
;
ABREU, L. F.
;
FURTADO, A. A. L.
;
SOUZA, C. S.
;
DA SILVA, V. S. O.
2009
Obtenção de suco tropical misto a base de cupuaçu, camu-camu e guaraná.
MATTIETTO, R. A.
;
LIMA, E. C. E. R.
;
ALVES, R. M.
2010
Otimização dos parâmetros tecnológicos para produção de estruturado a partir de polpa de açaí.
CARVALHO, A. V.
;
MATTIETTO, R. A.
;
SILVA, P. A.
;
ARAÚJO, E. A. F.
2016
Phenolic composition of commercial açaí pulps.
CARVALHO, A. V.
;
SILVEIRA, T. F. F.
;
MATTIETTO, R. A.
;
GODOY, H. T.
2012
Use of an experimental design for optimizing the formulation of a clarified fruit juice mixture.
NASCIMENTO, R. M.
;
ROSA, L. O. L.
;
FREITAS, D. G. C.
;
MATTIETTO, R. A.
;
MATTA, V. M.
2012
Utilização de um delineamento composto central rotacional para avaliação microbiológica de polpas de açaí pasteurizadas.
MATTIETTO, R. A.
;
MATTA, V. M.
2009
Variação dos teores de antocianinas totais em cascas dos frutos de camu-camu.
MATTIETTO, R. A.
;
NASCIMENTO, W. M. O.
;
OLIVEIRA, M. S. P.
;
PIRES, M. B.
;
LIMA, E. C. E. R.
2009
Variação dos teores de proteínas e lipidios totais em genótipos de açaí.
MATTIETTO, R. A.
;
OLIVEIRA, M. S. P.
;
TSUKUI, A.
;
CORDEIRO, B. S.