Navegando por Autor RINALDI, M. M.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Determination of the maturation stage and characteristics of the fruits of two populations of Passiflora cincinnata Mast.D'ABADIA, A. C. A.; COSTA, A. M.; FALEIRO, F. G.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, L. de L. de; MALAQUIAS, J. V.
2015Efeito de diferentes formas de congelamento sobre raízes de mandioca.RINALDI, M. M.; VIEIRA, E. A.; FIALHO, J. de F.; MALAQUIAS, J. V.
2005Efeito de diferentes tratamentos térmicos sobre a composição mineral de farelo de arroz.OLIVEIRA, M. G. C.; RINALDI, M. M.; THUNG, M.; BASSINELLO, P. Z.
2006Efeito do tratamento térmico na redução da quantidade de fungos em farelo de arroz.OLIVEIRA, M. G. C.; SILVA-LOBO, V. L.; BASSINELLO, P. Z.; RINALDI, M. M.; CARMO, E. J. S.
2017Effect of different packaging materials on the shelf life of passion fruits during ambient and low temperature storageRINALDI, M. M.; DIANESE, A. de C.; SUSSEL, A. A. B.; FALEIRO, F. G.; JUNQUEIRA, N. T. V.
2009Estabilidade de repolho minimamente processado sob diferentes sistemas de embalagens.RINALDI, M. M.; BENEDETTI, B. C.; SARANTOPOULOS, C. I. G. de L.; MORETTI, C. L.
2009Estabilidade de repolho minimamente processado sob diferentes sistemas de embalagens.RINALDI, M. M.; BENEDETTI, B. C.; SARANTÓPOULOS, C. I. G. de L.; MORETTI, C. L.
2006Meio de cultura para quantificação de bactérias em farelo de arroz.CARMO, E. J. S.; SILVA-LOBO, V. L.; BASSINELLO, P. Z.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, M. G. C.
2020New cassava cultivars for starch and flour production in the Cerrado of Central Brazil.VIEIRA, E. A.; FIALHO, J. de F.; OLIVEIRA, C. M. de; RINALDI, M. M.; FERNANDES, F. D.
2015Padrão de crescimento e maturidade em frutos de maracujazeiro Passiflora setacea, cv. BRS PC.LIMA, H. C. de; SOUZA, L. do C. G. de; COSTA, A. M.; RINALDI, M. M.; FALEIRO, F. G.
2019Post-harvest conservation of Passiflora alata fruits under ambient and refrigerated condition.RINALDI, M. M.; DIANESE, A. de C.; COSTA, A. M.; ASSIS, D. F. de O. da S.; OLIVEIRA, T. A. R. de; ASSIS, S. F. de O.
2019Postharvest conservation of minimally processed cassava roots subjected to different packaging systems.RINALDI, M. M.; VIEIRA, E. A.; FIALHO, J. de F.
2022Postharvest quality and shelf life of Passiflora cincinnata BRS Sertão Forte fruits according to type of fertilization and storage.RINALDI, M. M.; COSTA, A. M.; MALAQUIAS, J. V.; MARTINS, E. de S.
2017Shelf life of minimally processed cassava roots submitted to different conservation methods.RINALDI, M. M.; VIEIRA, E. A.; FIALHO, J. de F.; MALAQUIAS, J. V.
2021Shelf-life of BRS Pérola do Cerrado passion fruit under different forms of conservation.RINALDI, M. M.; DIANESE, A. de C.; COSTA, A. M.; SILVA ASSIS, D. F. de O. da
2012Stability and microbiological quality of rice bran subjected to different heat treatments.OLIVEIRA, M. G. de C.; BASSINELLO, P. Z.; LOBO, V. L. da S.; RINALDI, M. M.
2012Stability and microbiological quality of rice bran subjected to different heat treatments.OLIVEIRA, M. G. de C.; BASSINELLO, P. Z.; LOBO, V. L. da S.; RINALDI, M. M.
2015Sweet grape tomato post harvest packaging.SANDRI, D.; RINALDI, M. M.; ISHIZAWA, T. A.; CUNHA, A. H. N.; PACCO, H. C.; FERREIRA, R. B.
2017Utilização de ácido cítrico para a conservação pós-colheita de raízes de mandioca.RINALDI, M. M.; FIALHO, J. de F.; VIEIRA, E. A.; OLIVEIRA, T. A. R. de; ASSIS, S. F. de O.
2016Variação das características físico-químicas de frutos de Passiflora cincinnata Mast. armazenados em diferentes condições de temperatura e umidade relativa.DABADIA, A. C. A.; RINALDI, M. M.; COSTA, A. M.; FALEIRO, F. G.; OLIVEIRA, T. A. R. de; ARAUJO, F. P. de