Mostrando resultados 1 a 20 de 50
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2013 | Aflatoxins importance on animal nutrition. | FEDDERN, V.; DORS, G. C.; TAVERNARI, F. de C.; MAZZUCO, H.; CUNHA JUNIOR, A.; KRABBE, E. L.; SCHEUERMANN, G. N. |
2011 | Aflatoxins: contamination, analysis and control. | DORS, G. C.; CALDAS, S. S.; FEDDERN, V.; BEMVENUTI, R. H.; HACKBART, H. C. S.; SOUZA, M. M.; OLIVEIRA, M. S.; BUFFON, J. G.; PRIMEL, E, G.; FURLONG, E. B. |
2014 | Amônia em aviário dark house. | ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; FEDDERN, V.; SANTOS FILHO, J. I. dos |
2019 | Analysis of ractopamine residues in comercial swine samples of kidney, liver and lung. | NEIS, A. J. L.; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; AROEIRA C. N.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de |
2019 | Análise de nicarbazina em rações de frango de corte por HPLC-UV. | NEIS, A. J.; FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; GRESSLER, V.; HOFF, R. |
2011 | Animal fat wastes for biodiesel production. | FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; PRÁ, M. C.; ABREU, P. G. de; SANTOS FILHO, J. I. dos; HIGARASHI, M. M.; SULENTA, M.; COLDEBELLA, A. |
2014 | Assessment of ractopamine in meat and bone meal through LC-MS/MS using solid phase extraction (SPE). | FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; LAUX. A. R.; SILVA, M. L. B. da; LIMA, G. J. M. M. de |
2011 | Avaliação de cor e textura de filés de frango in natura embalados em atmosfera modificada gasosa. | PIZATO, S.; CORTEZ-VEGA, W. R.; FEDDERN, V.; PRENTICE-HERNÁNDEZ, C. |
2018 | Avaliação do período de estabilidade da ractopamina em amostras de fígado e rim extraídas por QuEChERS nas condições de pré-injeção do LC-MS/MS. | NEIS, A. J.; SUREK, D.; GRESSLER, V.; FEDDERN, V. |
2011 | Changes in lipid, fatty acids and phospholipids composition of whole rice bran after solid-state fungal fermentation. | OLIVEIRA, M. dos S.; FEDDERN, V.; KUPSKI, L.; CIPOLATTI, E. P.; FURLONG, E. B.; SOARES, L. A. de S. |
2013 | Composting time of chicken litter with biochar for organic fertilizer production. | ABREU, P. G. de; CORREA, J. C.; FRANZ, I.; MATTEI, R. M.; FEDDERN, V.; ABREU, V. M. N. |
2017 | Current research, regulation, risk, analytical methods and monitoring results for nicarbazin in chicken meat: A perspective review. | BACILA, D. M.; FEDDERN, V.; MAFRA, L. I.; SCHEUERMANN, G. N.; MOLOGNONI, L.; DAGUER, H. |
2018 | Depleção do anticocidiano nicarbazina em peito de frango. | FEDDERN, V.; BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.; WEBER, I. F.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I. |
2014 | Depletion of ractopamine residues during and after swine slaughtering. | LAUX, A. R.; FEDDERN, V.; NICOLOSO, R. da S.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V. |
2020 | Detection of p-nitroaniline by lc-ms/ms in raw and cooked broiler breast. | FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; GRESSLER, V.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I.; BACILA, D. M. |
2020 | Determinação de nicarbazina como resíduos de DNC em rações, cama e peito de frango. | PICCININ, A.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.; SUREK, D.; SCHEUERMANN, G. N.; FEDDERN, V. |
2020 | Determination of nicarbazin as dinitrocarbanilide residues in chicken feed, breast and litter. | FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; SUREK, D.; BEDENDO, G. C.; SCHEUERMANN, G. N.; CUNHA JUNIOR, A. |
2014 | Development of a QuEChERs methodology for ractopamine analysis in meat and bone meal. | FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V. |
2018 | Efeito da aplicação de diferentes tratamentos térmicos no conteúdo de resíduo de anticoccidiano em carne de frango. | BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.; WEBER, I. F.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I.; FEDDERN, V. |
2015 | Eficiência da peneira de escova rotativa para remoção de sólidos e nutrientes dos dejetos líquidos de suínos. | DALLA COSTA, M.; NICOLOSO, R. da S.; FEDDERN, V. |