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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2016
Amperometric biosensor for Salmonella typhimurium detection in milk.
ALEXANDRE, D. L.
;
MELO, A. M. A.
;
FURTADO, R. F.
;
BORGES, M. de F.
;
FIGUEIREDO, E. A. T.
;
BISWAS, A.
;
CHENG, H. N.
;
ALVES, C. R.
2012
Aplicação da nanotecnologia em embalagens de alimentos.
AZEREDO, H. M. C.
;
MATTOSO, L. H. C.
;
FURTADO, R. F.
;
ROSA, M. F.
2016
Avaliação da formação de microcápsulas de óleo de pequi em matrizes de goma de cajueiro e quitosana por coacervação complexa.
SILVA, L. C. da
;
NASCIMENTO, M. A.
;
ALVES, C. R.
;
MENDES, L. G.
;
FURTADO, R. F.
;
CARDOSO, A. L. H.
2014
Avaliação de imunossensor eletroquímico para detecção de Salmonella spp. em leite UHT desnatado.
ALEXANDRE, D. L.
;
MELO, A. M. A.
;
FURTADO, R. F.
;
BORGES, M. de F.
;
FIGUEIREDO, E. A. T. de
2017
Blenda à base de polissacarídeo e proteína como potencial embalagem para a segurança dos alimentos.
OLIVEIRA, M. DE. A.
;
FURTADO, R. F.
;
BASTOS, M. do S. R.
;
BENEVIDES, S. D.
;
BISWAS, A.
2019
Cross-linked coacervates of cashew gum and gelatin in the encapsulation of pequi oil.
ALEXANDRE, J. DE B.
;
BARROSO, T. L. C. T.
;
OLIVEIRA, M. DE A.
;
MENDES, F. R. DA S.
;
COSTA, J. M. C. DA
;
MOREIRA, R. DE A.
;
FURTADO, R. F.
2016
Derivatives of cardanol through the ene reaction with diethyl azodicarboxylate.
BISWAS, A.
;
ALVES, C. R.
;
TREVISAN, M. T. S.
;
BERFIELD, J.
;
FURTADO, R. F.
;
LIU, Z.
;
CHENG, H. N.
2009
Desenvolvimento de biossensor para detecção de ricina em torta de mamona.
FURTADO, R. F.
;
ALVES, C. R.
;
GUEDES, M. I. F.
;
MOREIRA, A. C. de O. M.
;
DUTRA, R. A. F.
;
FREITAS, T. de A.
;
MATTOSO, L. H. C.
;
OLIVEIRA, J. E. de
2009
Desenvolvimento de método de análise eletroquímica para a detecção de ricina.
FURTADO, R. F.
;
SILVA, V. P. A. da
;
CARVALHO, J. B. de
;
GUEDES, M. I. F.
;
ALVES, C. R.
;
MATTOSO, L. H. C.
;
OLIVEIRA, J. E. de
;
MOREIRA, A. C. de O. M.
;
DUTRA, R. F.
2017
Development of starch-based edible film of jackfruit seeds through the valorization of agroindustry waste.
BENEVIDES, S. D.
;
OLIVEIRA, M. de A.
;
FURTADO, R. F.
;
CHAVES, E. I. P. L.
;
RIBEIRO, S. F.
2019
Effect of the reaction volume on the formation of microparticles of the pequi oil (Caryocar coriaceum Wittm.) by complex coacervation.
OLIVEIRA, W. Q. DE
;
ARAÚJO, A. W. DE O.
;
WURLITZER, N. J.
;
BASTOS, M. do S. R.
;
FURTADO, R. F.
2022
Effect of time and storage condition on the performance of an electrochemical immunosensor for Salmonella.
BRITO, F. A. E. de
;
FURTADO, R. F.
;
BEZERRA, L. S. R.
;
FIGUEIREDO, E. A. T. de
;
MELO, A. M. A.
;
ALVES, C. R.
;
CHENG, H. N.
;
BISWAS, A.
2014
Electrochemical characterization of an immunosensor for detection of Salmonella spp.
MELO, A. M. A.
;
ALEXANDRE, D. L.
;
BORGES, M. de F.
;
FURTADO, R. F.
;
ALVES, C. R.
;
FIGUEIREDO, E. A. T.
2014
Estudo da eletrodeposição da goma de cajueiro em superfície de platina.
CHAVES, E. I. P. L.
;
MONTE, R. S.
;
MAARIANO, A. C. M.
;
ALVES, C. R.
;
FURTADO, R. F.
2009
Estudo da interação lectinas-carboidrato utilizando eletrodo convencional e ultramicroeletrodo.
PIMENTA, M. G. R.
;
FURTADO, R. F.
;
CARVALHO, J. B. de
;
SILVA, V. P. A. da
;
GUEDES, M. I. F.
;
DUTRA, R. F.
;
ALVES, C. R.
2015
Evaluation of the STMP (Sodium Trimetaphosphate) use as a crosslink agent in the properties of a Cashew and Xanthan gum film.
LIMA, R. M. T.
;
OLIVEIRA, W. Q.
;
BASTOS, M. do S. R.
;
FURTADO, R. F.
;
FIGUEIREDO, R. W.
2014
Extraction and evaluation of stabilizing on color property of betalain beet for use as a natural food coloring.
SOUSA, C. R. V. de
;
FURTADO, R. F.
;
SILVA, S. M. F.
;
MARTINS, C. M.
;
BASTOS, M. do S. R.
;
BENEVIDES, S. D.
2019
Filmes de polianilina (pani) eletropolimerizados sobre superfície de ito para uso como indicador colorimétrico para detecção da amônia; polimerização de filmes de pani como indicador da presença de amõnia.
OLIVEIRA, R. C. DE
;
ROMERO, F. B.
;
ALVES, C. R.
;
BISWAS, A.
;
CHENG, H. N.
;
FURTADO, R. F.
2018
Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides.
SOUZA, V. B.
;
THOMAZINI, M.
;
BARRIENTOS, M. A. E.
;
NALIN, C. M.
;
FURTADO, R. F.
;
GENOVESE, M. I.
;
TRINDADE, C. S. F.
2020
Hydrophobic modification of cashew gum with alkenyl succinic anhydride.
BISWAS, A.
;
CHENG, H. N.
;
KIM, S.
;
ALVES, C. R.
;
FURTADO, R. F.