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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Amperometric biosensor for Salmonella typhimurium detection in milk.ALEXANDRE, D. L.; MELO, A. M. A.; FURTADO, R. F.; BORGES, M. de F.; FIGUEIREDO, E. A. T.; BISWAS, A.; CHENG, H. N.; ALVES, C. R.
2012Aplicação da nanotecnologia em embalagens de alimentos.AZEREDO, H. M. C.; MATTOSO, L. H. C.; FURTADO, R. F.; ROSA, M. F.
2016Avaliação da formação de microcápsulas de óleo de pequi em matrizes de goma de cajueiro e quitosana por coacervação complexa.SILVA, L. C. da; NASCIMENTO, M. A.; ALVES, C. R.; MENDES, L. G.; FURTADO, R. F.; CARDOSO, A. L. H.
2014Avaliação de imunossensor eletroquímico para detecção de Salmonella spp. em leite UHT desnatado.ALEXANDRE, D. L.; MELO, A. M. A.; FURTADO, R. F.; BORGES, M. de F.; FIGUEIREDO, E. A. T. de
2017Blenda à base de polissacarídeo e proteína como potencial embalagem para a segurança dos alimentos.OLIVEIRA, M. DE. A.; FURTADO, R. F.; BASTOS, M. do S. R.; BENEVIDES, S. D.; BISWAS, A.
2019Cross-linked coacervates of cashew gum and gelatin in the encapsulation of pequi oil.ALEXANDRE, J. DE B.; BARROSO, T. L. C. T.; OLIVEIRA, M. DE A.; MENDES, F. R. DA S.; COSTA, J. M. C. DA; MOREIRA, R. DE A.; FURTADO, R. F.
2016Derivatives of cardanol through the ene reaction with diethyl azodicarboxylate.BISWAS, A.; ALVES, C. R.; TREVISAN, M. T. S.; BERFIELD, J.; FURTADO, R. F.; LIU, Z.; CHENG, H. N.
2009Desenvolvimento de biossensor para detecção de ricina em torta de mamona.FURTADO, R. F.; ALVES, C. R.; GUEDES, M. I. F.; MOREIRA, A. C. de O. M.; DUTRA, R. A. F.; FREITAS, T. de A.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, J. E. de
2009Desenvolvimento de método de análise eletroquímica para a detecção de ricina.FURTADO, R. F.; SILVA, V. P. A. da; CARVALHO, J. B. de; GUEDES, M. I. F.; ALVES, C. R.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, J. E. de; MOREIRA, A. C. de O. M.; DUTRA, R. F.
2017Development of starch-based edible film of jackfruit seeds through the valorization of agroindustry waste.BENEVIDES, S. D.; OLIVEIRA, M. de A.; FURTADO, R. F.; CHAVES, E. I. P. L.; RIBEIRO, S. F.
2019Effect of the reaction volume on the formation of microparticles of the pequi oil (Caryocar coriaceum Wittm.) by complex coacervation.OLIVEIRA, W. Q. DE; ARAÚJO, A. W. DE O.; WURLITZER, N. J.; BASTOS, M. do S. R.; FURTADO, R. F.
2022Effect of time and storage condition on the performance of an electrochemical immunosensor for Salmonella.BRITO, F. A. E. de; FURTADO, R. F.; BEZERRA, L. S. R.; FIGUEIREDO, E. A. T. de; MELO, A. M. A.; ALVES, C. R.; CHENG, H. N.; BISWAS, A.
2014Electrochemical characterization of an immunosensor for detection of Salmonella spp.MELO, A. M. A.; ALEXANDRE, D. L.; BORGES, M. de F.; FURTADO, R. F.; ALVES, C. R.; FIGUEIREDO, E. A. T.
2014Estudo da eletrodeposição da goma de cajueiro em superfície de platina.CHAVES, E. I. P. L.; MONTE, R. S.; MAARIANO, A. C. M.; ALVES, C. R.; FURTADO, R. F.
2009Estudo da interação lectinas-carboidrato utilizando eletrodo convencional e ultramicroeletrodo.PIMENTA, M. G. R.; FURTADO, R. F.; CARVALHO, J. B. de; SILVA, V. P. A. da; GUEDES, M. I. F.; DUTRA, R. F.; ALVES, C. R.
2015Evaluation of the STMP (Sodium Trimetaphosphate) use as a crosslink agent in the properties of a Cashew and Xanthan gum film.LIMA, R. M. T.; OLIVEIRA, W. Q.; BASTOS, M. do S. R.; FURTADO, R. F.; FIGUEIREDO, R. W.
2014Extraction and evaluation of stabilizing on color property of betalain beet for use as a natural food coloring.SOUSA, C. R. V. de; FURTADO, R. F.; SILVA, S. M. F.; MARTINS, C. M.; BASTOS, M. do S. R.; BENEVIDES, S. D.
2019Filmes de polianilina (pani) eletropolimerizados sobre superfície de ito para uso como indicador colorimétrico para detecção da amônia; polimerização de filmes de pani como indicador da presença de amõnia.OLIVEIRA, R. C. DE; ROMERO, F. B.; ALVES, C. R.; BISWAS, A.; CHENG, H. N.; FURTADO, R. F.
2018Functional properties and encapsulation of a proanthocyanidin-rich cinnamon extract (Cinnamomum zeylanicum) by complex coacervation using gelatin and different polysaccharides.SOUZA, V. B.; THOMAZINI, M.; BARRIENTOS, M. A. E.; NALIN, C. M.; FURTADO, R. F.; GENOVESE, M. I.; TRINDADE, C. S. F.
2020Hydrophobic modification of cashew gum with alkenyl succinic anhydride.BISWAS, A.; CHENG, H. N.; KIM, S.; ALVES, C. R.; FURTADO, R. F.