Browsing by Author NAKANO, L. A.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Coconut water processing using ultrafiltration and pasteurization. | NAKANO, L. A. ; LEAL JUNIOR, W. F. ; FREITAS, D. G. C. ; CABRAL, L. M. C. ; PENHA, E. M. ; PENTEADO, A. L. ; MATTA, V. M.  |
2012 | Compostos bioativos em polpas de frutas da Amazônia. | NAKANO, L. A. ; CANDÉA, I. V. ; MATTIETTO, R. de A. ; GOMES, F. S. ; MATTA, V. M.  |
2012 | Compostos bioativos em polpas de frutas da Amazônia. | NAKANO, L. A. ; CANDÉA, I. V. ; MATTIETTO, R. A. ; GOMES, F. S. ; MATTA, V. M.  |
2010 | Efeito das condições de pasteurização sobre a vitamina C e atividade antioxidante do suco de caju. | NAKANO, L. A. ; MATTA, V. M. da ; GOMES, F. dos S. ; PONTES, S. M. ; MOURA, C. F. H. de  |
2010 | Efeito das condições de pasteurização sobre a vitamina C e atividade antioxidante do suco de caju. | NAKANO, L. A. ; MATTA, V. M. da ; GOMES, F. dos S. ; PONTES, S. M. ; MOURA, C. F. H.  |
2009 | Formulation and quality evaluation of a clarified mixed fruit juice. | CANDÉA, T. V. ; NAKANO, L. A. ; MATTIETTO, R. A. ; CABRAL, L. M. C. ; MATTA, V. M.  |
2009 | Formulation and quality evaluation of a clarified mixed fruit juice. | CANDÉA, T. V. ; NAKANO, L. A. ; MATTIETTO, R. A. ; CABRAL, L. M. C. ; MATTA, V. M.  |