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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2002Physical and chemical analysis of the "Marajoara" cheese elaborated with milk of Water buffalo and cattle.LOURENÇO, L. F. H.; SIMÃO NETO, M.; HUHN, S.; ALVES, S. de M.; SANTOS, A. S.; LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
2002Evaluation of carcass income and physical-chemical characteristics of the "baby buffalo" meat.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, V. V.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; LOURENÇO, L. F. H.; SOUSA, C. L.; SANTOS, N. F. A.
2002Microbiological analysis of the Marajoara cheese elaborated in the north of Brazil.LOURENÇO, L. F. H.; SIMÃO NETO, M.; SOUZA, C. L.; LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
2002Income evaluation and physical-chemical characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A.
2002Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics..LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; SANTOS, N. H. A.; BEMMUYAL, H. C. A.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A.
2002Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo".LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; SANTOS, N. H. A.; BEMMUYAL, H. C. A.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A.
2002Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A.
2002Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. D. de M.; SANTOS, N. F. A.
2002Analysis of fatty acid of the "Marajoara" cheese, elaborated with water buffalo and cattle milk.LOURENÇO, L. F. H.; SIMÃO NETO, M.; ALVES, S. de M.; SILVA, A. S.; LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
2002Microbiological and sensorial characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of baby buffalo.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.; LOURENÇO, L. F. H.; AMANJÁS, C. C.; SOUSA, C. L.; COSTA, N. A. da; CARVALHO, L. O. D. de M.; SANTOS, N. F. A.