Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Subject Carotenoids
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 39
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Alternativas de utilização dos resíduos gerados na indústria produtora de suco de tangerina murcote (Citrus reticulata).
ASSIS, P. de P.
;
OIANO NETO, J.
;
ROSA, J. S. da
;
PACHECO, S.
;
SOUZA, A. M. de
;
FURTADO, A. A. L.
;
DUTRA, A. de S.
2010
Assessment and degradation study of total carotenoid and ß-carotene in bitter yellow cassava (Manihot esculenta Crantz) varieties.
OLIVEIRA, R. G. A.
;
CARVALHO, M. J. L. de
;
NUTTI, R. M.
;
CARVALHO, L. V. J. de
;
FUKUDA, W. G.
2013
Avaliação da retenção de carotenoides totais em mandioca (Manihot esculenta Crantz) cozida.
SILVEIRA, S. M. da
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
SANTOS, V. da S.
;
SANTOS, W. de J.
;
SANTOS, A. de O.
;
CARVALHO, J. L. V. de
2013
Avaliação da retenção de carotenoides totais em mandioca (Manihot esculenta Crantz) cozida.
SILVEIRA, S. M. da
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
SANTOS, V. da S.
;
SANTOS, W. de J.
;
SANTOS, A. de O.
;
CARVALHO, J. L. V. de
2013
Avaliação de clones de mandioca (Manihot esculenta Crantz) em seis épocas de colheita.
SANTOS, A. de O.
;
FIUZA, A. U. R.
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
SANTANA, H. M.
;
SANTOS, V. da S.
;
OLIVEIRA, E. J. de
2013
Avaliação do teor de carotenoides totais e compostos cianogênicos em farinha de raspa de mandioca (Manihot esculenta Crantz).
SILVEIRA, S. M. da
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
SANTOS, V. S.
;
SANTOS, A. de O.
;
SANTOS, W. de J.
;
CARVALHO, J. L. V. de
2013
Avaliação do teor de carotenoides totais e compostos cianogênicos em farinha de raspa de mandioca (Manihot esculenta Crantz).
SILVEIRA, S. M. da
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
SANTOS, V. da S.
;
SANTOS, W. de J.
;
SANTOS, A. de O.
;
CARVALHO, J. L. V. de
2014
Avaliação do teor de carotenoides totais em acessos do banco ativo de germoplasma da Embrapa.
SANTANA, H. M.
;
SANTOS, J. F. dos
;
FIUZA, A. U. R.
;
OLIVEIRA, L. A. de
2017
Bioactive compounds during the maturation of four fruits native to the restinga forest of Ceará.
GONÇALVES, N. P.
;
LUCENA, E. M. P. de
;
BONILLA, O. H.
;
SILVEIRA, M. R. S. da
;
TAVARES, F. J. C.
2023
Bioactive compounds of Eugenia punicifolia fruits: a rich source of lycopene.
BRAGA, E. C. DE O.
;
PACHECO, S.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
GODOY, R. L. de O.
;
JESUS, M. S. C. de
;
MARTINS, V. DE C.
;
SOUZA, M. DA C.
;
PORTE, A.
;
BORGUINI, R. G.
2023
Bioactive compounds of fractionated palm oil with a higher content of oleic acid.
GUEDES, A. M. M.
;
WILHELM, A. E.
;
MOURA, J. I. L.
;
LOPES, R.
;
FARIA-MACHADO, A. F. de
;
ANTONIASSI, R.
2021
Carotenoid extraction using edible vegetable oil: an enriched provitamin A product.
BORGUINI, R. G.
;
PACHECO, S.
;
HIDALGO CHÁVEZ, D. W.
;
Couto, G. A.
;
WILHELM, A. E.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
NASCIMENTO, L. da S. de M. do
;
JESUS, M. S. C. de
;
GODOY, R. L. de O.
2019
Characterization of Bioactive Compounds in Northern Amazon Fruits.
FERNANDEZ, I. M.
;
CHAGAS, E. A.
;
MELO FILHO, A. A. de
;
MALDONADO, S. A. S.
;
SANTOS, R. C. dos
;
RIBEIRO, P. R. E.
;
CHAGAS, P. C.
;
MELO, A. C. G. R. de
2020
Cinética de secagem, caracterização e armazenamento de farinha de batatas-doces biofortificadas.
SOUZA, D. G.
2011
Comparison of the total carotenoid contents in raw and cooked landrace pumpkin (C. moschata Duch.): preliminary study.
CARVALHO, L. M. J. de
;
ASSUMPÇÃO, S. C. M.
;
RAINHO, R.
;
CARVALHO, J. L. V. de
;
NUTTI, M. R.
;
RAMOS, S. R. R.
2022
Composição centesimal e quantificação de B-caroteno em farinhas de mandioca enriquecidas com polpa de buriti (Mauritia flexuosa L.).
MENDES, M. L.
;
SOUZA, J. M. L. de
;
NASCIMENTO. M. M.
;
ALVARES, V. de S.
;
VASCONCELOS, M. A. M. de
;
MELO, A. L. de
2014
Determinação do teor de carotenoides totais e sólidos solúveis em raízes do germoplasma de mandioca.
FONSECA, I. P.
;
SANTOS, J. F. dos
;
PEIXOTO, F. J. B.
;
SANTOS, L. F. dos
;
OLIVEIRA, L. A. de
;
OLIVEIRA, E. J. de
2025
Development and chemical, physical, punctional, and pulti-element profile characterization of requeijão with guabiroba pulp.
PRESTES, A. A.
;
COELHO, B. de K. S.
;
MINDELO, L. J. de O.
;
CARVALHO, A. C. F.
;
GOIS, J. S. de
;
ANDRADE, D. R. M.
;
SOUZA, C. K. de
;
HELM, C. V.
;
CRUZ, A. G. da
;
PRUDENCIO, E. S.
2017
Development of a protocol aiming at the estimation of pigment contents in maize leaves by hyperspectral remote sensing.
CASARI, R. A. C. N.
;
SILVA, V. N. B.
;
FERREIRA, T. M. M.
;
SANTOS, T. T.
;
DIAS, B. B. A.
;
KOBAYASHI, A. K.
;
MOLINARI, H. B. C.
;
SOUZA JUNIOR, M. T.
;
SOUSA, C. A. F. de
2018
Edible vegetal oils enriched with lycopene.
BORGUINI, R. G.
;
PACHECO, S.
;
COUTO, G. A.
;
BRAGA, E. C. de O.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
NASCIMENTO, L. da S. de M. do
;
JESUS, M. S. C. de
;
GODOY, R. L. de O.