Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor DELIZA, R.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 95 a 109 de 109
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2013
Sensory characterization of high pressure treated low salted cooked ham using the Check-All-That-Apply (CATA) methodology.
ALVES, N.
;
DELIZA, R.
;
ROSENTHAL, A.
2011
Sensory perception of tropical honeys by Spanish consumers, using free choice profile.
VIT, P.
;
SANCHO, T.
;
PASCUAL, A.
;
DELIZA, R.
2013
Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question.
CABRAL NETO, O.
;
ROSENTHAL, A.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
DELIZA, R.
;
ARES, G.
;
GASPAR, A.
2008
Sensory profiling and external preference mapping of coffee beverages with different levels of defective beans.
DELIZA, R.
;
MARTINELI, M.
;
FARAH, A.
2013
Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
ESTEVES, T.
;
HOUGH, G.
;
FARAH, A.
;
OLIVEIRA, D. R.
;
SOUZA, A. L.
;
DONANGELO, C. M.
2013
Soybean: better taste for higher consumer acceptability.
DELIZA, R.
2012
Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.
CASTRICINI, A.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
DELIZA, R.
2015
The use of just about right scale to define texture in gabiroba jams.
GODOY, R. C. B. de
;
JESUS, A. M. F.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MAGALHAES, H. C. R.
;
MAZZA, C. A. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
DELIZA, R.
2012
Understanding sensory information of Melipona favosa pot-honey.
PASCUAL-MATÉ, A.
;
SANCHO, M. T.
;
FERNÁNDEZ-MUIÑO, M. A.
;
DELIZA, R.
;
VIT, P.
2013
Using comment analysis to describe sensory attributes of probiotic yogurts.
CRUZ, A.
;
CASTRO, W.
;
FARIA, J.
;
BOLINI, H.
;
DELIZA, R.
2013
Using completion test to estimate price levels for frozen hamburger.
VIANA, M. M.
;
TRINDADE, M. A.
;
SILVA, V. L. S.
;
DELIZA, R.
2016
Uso de transglutaminase no processamento de queijo Minas frescal com teor reduzido de sódio.
RODRIGUES, F. M.
;
DELIZA, R.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
HIDALGO-CHÁVEZ, D. W.
;
ROSENTHAL, A.
2014
Utilization of minas frescal cheese waste to develop whey-grape juice beverage.
MORAIS, A. C. N. de
;
TIBURSKI, J. H.
;
DELIZA, R.
;
SILVA, C. M.
;
FERREIRA, E. H. da R.
;
ROSENTHAL, A.
2010
Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
FARAH, A.
;
CALADO, V.
;
SILVA, A. L. S.
;
DONANGELO, C. M.
2015
Visual attention to probiotic milk labels: application of eye-tracking and change detection.
OLIVEIRA, D. C. R.
;
MACHÍN, L.
;
ROSENTHAL, A.
;
WALTER, E. H. M.
;
DELIZA, R.
;
ARES, G.