Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author FREITAS-SILVA, O.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 28 to 47 of 75
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Desenvolvimento de método por CLUE-EM-EM para detecção de adulterantes em café.
MARTINS, V. C.
;
GODOY, R. L. de O.
;
GOUVÊA, A. C. M. S.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
COUTO, C. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
2008
Detection of aflatoxigenic filamentous fungi by PCR.
PORTO, H.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
;
MATOS, A.
;
CUNHA, F. Q. da
;
FREITAS-SILVA, O.
2023
Diagnóstico dos sistemas de cultivo de banana D’Angola, em assentamentos de reforma agrária, em Acrelândia-AC, com foco nas etapas de colheita e pós-colheita.
SOARES, A. G.
;
FREIRE JUNIOR, M.
;
ALVARES, V. de S.
;
NASCIMENTO, G. C. do
;
LESSA, L. S.
;
MELO, J. V. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SELHORST, P. O.
2019
Edible starch-based coating reinforced with cellulose nanocrystals to improve shelf-life of fresh strawberries.
COELHO, C. C. de S.
;
PEREIRA, A. da S.
;
SOARES, V. G.
;
BARBOZA, H. T. G.
;
SILVA, J. P. L. da
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CABRAL, L. M. C.
2015
Efeito dos níveis de torra na cor e no rendimento da extração de DNA em cafés.
MAMEDE, A. M. G. N.
;
PEREIRA, M. da S. G.
;
SANTOS, T. F. dos
;
OLIVEIRA, T. C. de
;
LIMA, I. S. de
;
MORAIS, A. C. F. de
;
SOUZA, A. M. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
OLIVEIRA, E. M. M.
2014
Effect of aqueous ozone to control fungal postharvest diseases of strawberrry.
COELHO, C. C. de S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CAMPOS, R. da S.
;
PEREIRA, M. da SILVA GOMES
;
CABRAL, L. M. C.
2017
Effect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145).
GUIMARAES, D. de A. B.
;
SILVA, N. J. de A.
;
BOQUIMPANI, B.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TEODORO, A. J.
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2015
Eficiência de branqueamento, cloração e ozonização em frutos de açaí inoculados com Listeria monocytogenes.
BEZERRA, V. S.
;
WALTER, E. H. M.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SMITH, V. DE O.
;
COSTA, S. D. de O.
;
CABRAL, L. M. C.
2013
Evaluation of aflatoxins degradation submitted to high hydrostatic pressure.
SOUZA, M. L. M.
;
TORREZAN, R.
;
TEIXEIRA, A. S.
;
CASTRO, I. M.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
FREITAS-SILVA, O.
2020
Fruit-based drink sensory, physicochemical, and antioxidant properties in the Amazon region: Murici (Byrsonima crassifolia (L.) Kunth and verbascifolia (L.) DC) and tapereba (Spondia mombin).
SOUZA, V. R. de
;
ANICETO A.
;
ABREU, J. P.
;
MONTENEGRO, J.
;
BOQUIMPANI, B.
;
JESUZ, B. A. de
;
CAMPOS, M. de B. E.
;
MARCELLINI, P. S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CADENA, R.
;
TEODORO, A. J.
2023
Fungos e micotoxinas: estratégias de controle.
RIBEIRO, M. do S.
;
GONCALVES, R. C.
;
ALVARES, V. de S.
;
DIAS, J. do S. A.
;
ABREU, L. F.
;
SCHURT, D. A.
;
PRIMO, H. E. de L.
;
FREITAS-SILVA, O.
2009
Fungos micotoxigênicos e ocratoxina A em cafés com permanência prolongada na planta e no solo, colhidos nas regiões do cerrado mineiro e baiano.
CAMPOS, R. da S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
CUNHA, F. Q. da
;
SOUZA, M. de L. M. de
;
FREITAS, S. C. de
2003
Hongos filamentosos asociados a la almendra de castaña-de-brasil en unidades de procesamiento en el estado de Acre.
SOUZA, J. M. L. de
;
CARTAXO, C. B. da C.
;
LEITE, F.
;
CORREA, T. B. S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
FARIAS, A. X. de
;
REIS, F. S.
2024
Hybrid fruits for Improving health—A comprehensive review.
CRUZ, M. A. A. S.
;
COIMBRA, P. S.
;
ARAUJO-LIMA, C. F.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
THEODORO, A. J.
2014
Influência do pré-tratamento com vapor na hidrólise dos grãos de café robusta e arábica com asparaginase.
PORTO, A. C. V.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
PENHA, E. das M.
;
MATTOS, L. da S. de
;
PACHECO, S.
;
GODOY, R. L. de O.
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
2017
Ingredients of mayonnaise: Future perspectives focusing on essential oils to reduce oxidation and microbial counts.
GOMES, I. A.
;
GOMES, F. dos S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
SILVA, J. P. L. da
2016
Mass spectrometry screening of Arabica coffee roasting: A non-target and non-volatile approach by EASI-MS and ESI-MS.
ROSA, J. S. da
;
FREITAS-SILVA, O.
;
ROUWS, J. R. C.
;
MOREIRA, I. G. da S.
;
NOVAES, F. J. M.
;
AZEVEDO, D. de A.
;
SCHWAB, N.
;
GODOY, R. L. de O.
;
EBERLIN, M. N.
;
REZENDE, C. M. de
2008
Métodos de extração e quantificação de aflatoxinas por cromatografia em camada delgada (CCD) e cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE) em amostras de castanha-do-Brasil.
TEIXEIRA, A. da S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
GOODY, R. L. de O.
;
VARGAS, E. A.
;
MARTINS, A.