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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2011
Comparison of different extraction methods to isolate aroma volatiles from cashew apple juice.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2015
Dynamics of the loss and emergence of volatile compounds during the concentration of cashew apple juice (Anacardium occidentale L.) and the impact on juice sensory quality.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. de L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2013
Dynamics of the recovery of aroma volatile compounds during the concentration of cashew apple juice (Anacardium occidentale L.).
SAMPAIO, K. de L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
BATISTA, E. A. C.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2009
Efeito da acidez na formação de compostos voláteis a partir de compostos glicosilados de caju.
ZEPKA, L. Q.
;
SILVA, M. A. A. P. da
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MERCADANTE, A. Z.
2011
Identificação e quantificação dos voláteis odoríferos perdidos por evaporação durante a concentração de suco de caju (Anacardium occidentale L.).
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2009
Identificação por CG-olfatometria do poder odorífero de voláteis formados pela degradação térmica de carotenóides em sistemas-modelo de suco de caju.
ZEPKA, L. Q.
;
MERCADANTE, A. Z.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
SAMPAIO, K. L.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2009
Major preferences of commercial and genetically improved bananas across Brazil.
FACUNDO, H. V. de V.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
GODOY, R. C. B.
;
PONTES, M. A. N.
;
SANTIAGO, R. A. C.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2011
Perda de ésteres durante a concentração do suco de caju (Anacardium occidentale L.) e alterações do perfil sensorial do produto.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2012
Perfil de compostos voláteis em polpa pasteurizada de caju (Anacardium occidentale L.)
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2005
Perfil sensorial de vinhos tinto varietal Cabernet Sauvignon produzidos em diferentes regiões do Brasil.
SANTOS, B. A. C. dos
;
SILVA, M. A. A. P. da
;
MIELE, A.
;
FRANCO, M. R. B.
2011
Quantitative study of ester recovery during the concentration of cashew apple (Anacardium occidentale L.) juice in a thermal-siphon type evaporator operating in a closed system.
SAMPAIO, K. L.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2012
Reprodutibilidade de diferentes técnicas no isolamento de compostos voláteis importantes para o aroma de suco de caju.
BIASOTO, A. C. T.
;
SAMPAIO, K. L.
;
MARQUES, E. J. N.
;
SILVA, M. A. A. P. da
2018
Sensory and volatile profiles of monofloral honeys produced by native stingless bees of the brazilian semiarid region.
COSTA, A. C. V. da
;
SOUSA, J. M. B.
;
SILVA, M. A. A. P. da
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MADRUGA, M. S.