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Año de publicación
Título
Autor(es)
2010
Chemical stability and consumer acceptance during storage of a cold instant soy coffee beverage.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
FARAH, A.
;
CALADO, V.
;
SILVA, J. P. L.
;
TOCI, A. T.
;
FREITAS, S. C.
;
DONANGELO, C. M.
2008
Coffee-soy based beverage: product formulation and consumer acceptance.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
FARAH, A.
;
SUNDFELD, E.
;
CALADO, V.
;
DONANGELO, C. M.
2016
Developing a fermented probiotic soy-coffee product enriched with soy hull.
DUARTE, G.
;
FARAH, A.
;
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
CALADO, V.
2012
Development and characterization of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour with nanoparticles.
NASCIMENTO, T. A.
;
CALADO, V.
;
CARVALHO, C. W. P.
2019
Filmes de proteína isolada de soja como materiais sensíveis para o monitoramento da umidade relativa.
FARIA, J. B.
;
PEREIRA, P. F. de M.
;
PICCIANI, P. H.
;
CALADO, V.
;
TONON, R. V.
2013
Filmes flexíveis de amido adicionados de casca de maracujá e nanopartícula mineral.
NASCIMENTO, T. A.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
CALADO, V.
2012
Instant soy coffee beverage: chemical stability and bioactive compounds during storage.
FELBERG, I.
;
FARAH, A.
;
CALADO, V.
;
TOCI, A.
;
GODOY, R. L. O.
;
PACHECO, S.
;
ANTONIASSI, R.
;
FREITAS, S. C. de
;
DONANGELO, C. M.
2012
Mechanical properties of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour added of nanoparticles.
NASCIMENTO, T. A.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
CALADO, V.
2020
Microencapsulation of pomegranate (Punica granatumL.) seed oil bycomplex coacervation: Development of a potential functional ingredient forfood application.
COSTA, A. M. M.
;
MORETTI, L. K.
;
SIMÕES, G.
;
SILVA, K. A.
;
CALADO, V.
;
TONON, R. V.
;
TORRES, A. G.
2013
Obtenção de extratos hidrossolúveis de soja preta (Glycine max L. Merril) e avaliação da perda de antocianinas no processamento.
ESTEVES, T. C. F.
;
FELBERG, I.
;
NOVAIS, J. P.
;
SANTIAGO, M. C. P. de A.
;
GODOY, R. L. O.
;
GOUVÊA, A. C. M. S.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
CALADO, V.
2011
Permeabilidade ao vapor de água e hidrofobicidade de filmes de farinha do mesocarpo de maracujá e amido.
NASCIMENTO, T. A.
;
CALADO, V.
;
CARVALHO, C. W. P.
;
FREITAS, S. P.
2012
Preparação e propriedades funcionais de filmes flexíveis a partir de amido, casca do maracujá e argila.
NASCIMENTO, T. A.
;
CARVALHO, C. W. P. de
;
TAKEITI, C. Y.
;
CALADO, V.
2016
A Proposal of process conditions for obtaining black soymilk.
ESTEVES, T.
;
FELBERG, I.
;
MACHADO, A. F. de F.
;
GODOY, R.
;
SANTIAGO, M.
;
PACHECO, S.
;
CALADO, V.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2016
Study of process conditions for obtaining black soymilk.
ESTEVES, T.
;
FELBERG, I.
;
FARIA-MACHADO, A.
;
GODOY, R.
;
SANTIAGO, M.
;
PACHECO, S.
;
CALADO, V.
;
CARRÃO-PANIZZI, M.
2011
Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments.
FERREIRA, E. H. da R.
;
ROSENTHAL, A.
;
CALADO, V.
;
SARAIVA, J.
;
MENDO, S.
;
MASSAGUER, P. R. de
2012
Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage.
FELBERG, I.
;
FARAH, A.
;
GODOY, R. L. O.
;
PACHECO, S.
;
MONTEIRO, M.
;
CALADO, V.
;
DONANGELO, C. M.
2010
Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel.
FELBERG, I.
;
DELIZA, R.
;
FARAH, A.
;
CALADO, V.
;
SILVA, A. L. S.
;
DONANGELO, C. M.