Navegando por Autor MIRANDA, M. Z. de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 241 a 260 de 270 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Relationship between wheat gluten color and wheat quality: preliminary results.MIRANDA, M. Z. de; CAETANO, V. da R.; SCHEEREN, P. L.; TIGGEMANN, L.; TATSCH, P. O.; ORO, T.
2016Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality.SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A.
2015Resultados agronômicos e qualitativos da nova cultivar de trigo "BRS Marcante".CAIERÃO, E.; SÓ e SILVA, M.; SCHEEREN, P. L.; CASTRO, R. L. de; EICHELBERGER, L.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; GUARIENTI, E. M.; MIRANDA, M. Z. de; PIRES, J. L. F.; MACIEL, J. L. N.; CHAVES, M. S.; SANTANA, F. M.; COSTAMILAN, L. M.; LIMA, M. I. P. M.; LAU, D.; PEREIRA, P. R. V. da S.; SILVA JUNIOR, J. P. da; WIETHÖLTER, S.; CUNHA, G. R. da
2011Resultados das ações de melhoramento de trigo nos projetos HarvestPlus e BioFORT.SCHEEREN, P. L.; CARVALHO, J. L. V.; NUTTI, M. R.; CAIERAO, E.; CASTRO, R. L. de; BASSOI, M. C.; ALBRECHT, J. C.; RIBEIRO JUNIOR, W. Q.; MIRANDA, M. Z. de; TORRES, G. A. M.
2008Segmento de biscoito no Brasil: mercado interno e comércio internacional.DE MORI, C.; MIRANDA, M. Z. de; JACOBSEN, L. A.
2023Silicon ameliorates wheat technological quality under biotic stress.DALLAGNOL, L. J.; PAZDIORA, P. C.; MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; RAMOS, A. E. R.; ARAUJO FILHO, J. V. de
2011Solvent retention capacity test and its relationship with wheatquality evaluation parameters.MIRANDA, M. Z. de; CAIERÃO, E.; BORDIGNON, J. R.; SÓ e SILVA, M.; SCHEEREN, P. L.
2018Soy lecithin as an improver during freeze bread storage.EL HALAL, S. L. M.; KRINGEL, D.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R.
2019Soy lecithin as an improver during freeze bread storage.EL HALAL, S. L. M.; KRINGEL, D.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R.
2015Studies in technological quality of cereals: wheat, triticale and barley.MIRANDA, M. Z. de
2021Tamanho amostral para determinação da classe comercial indicativa de cultivares de trigo: período amostrado 2011-2020.GUARIENTI, E. M.; CASTRO, R. L. de; MIRANDA, M. Z. de; CAIERAO, E.; SCHEEREN, P. L.; PIRES, J. L. F.; CUNHA, G. R. da
2019Technological quality and phenolic compounds content of Embrapa wheat cultivars.BARANZELLI, J.; MONTEIRO, C. S.; SMANIOTTO, F. A.; DELALIBERA, E. A.; COSTA, I. F.; SILVA, D. T. da; SOMACAL, S.; MIRANDA, M. Z. de; EMANUELLI, T.
2021Teor de alumínio em farinhas de trigo e de triticale em solos contrastantes, safra 2018.ERBE, P. Z.; CASTRO, R. L. de; DELLA VECCHIA, A. L.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; CAIERAO, E.; SILVA JUNIOR, J. P. da; MIRANDA, M. Z. de
2022Teor de alumínio em farinhas de trigo e triticale cultivados em solos contrastantes, safra 2019.ERBE, P. Z.; CASTRO, R. L. de; DELLA VECCHIA, A. L.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; CAIERAO, E.; SILVA JUNIOR, J. P. da; MIRANDA, M. Z. de
2016Teste de panificação em pequena escala e sua relação com análises de glúten e alveografia.ORO, T.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de
2016Teste de panificação em pequena escala: relação com parâmetros reológicos em análise de farinha de trigo.ORO, T.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. D.
2017The Mixolab use to establish flour quality profile for cookie and cracker production in Brazil.PAIVA, F. F.; MIRANDA, M. Z. de
2019Thermal and irradiation resistance of folic acid encapsulated in zein ultrafine fibers or nanocapsules produced by electrospinning and electrospraying.EVANGELHO, J. A. do; CRIZEL, R. L.; CHAVES, F. C.; PRIETTO, L.; PINTO, V. Z.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R.
2017Thermal stability of folic acid encapsulated in ultrafine zein fibers produced by electrospinning.EVANGELHO, J. A.; CRIZEL, R. C.; PRIETTO, L.; CHAVES, F. C.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. R.
2019Treinamento para perfil de textura sensorial em pães.BAYER, V. M. L.; SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; MIRANDA, M. Z. de; DE FRANCISCO, A.