Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Avaliação da termorresistência de fungos isolados de polpa de cupuaçu (Theobroma grandiflorum). | GONÇALVES, M. V. V. A. ; SILVA, J. P. L. ; FURTADO, A. A. L. ; ROSENTHAL, A. ; CALADO, V.  |
2010 | Chemical stability and consumer acceptance during storage of a cold instant soy coffee beverage. | FELBERG, I. ; DELIZA, R. ; FARAH, A. ; CALADO, V. ; SILVA, J. P. L. ; TOCI, A. T. ; FREITAS, S. C. ; DONANGELO, C. M.  |
2008 | Coffee-soy based beverage: product formulation and consumer acceptance. | FELBERG, I. ; DELIZA, R. ; FARAH, A. ; SUNDFELD, E. ; CALADO, V. ; DONANGELO, C. M.  |
2016 | Developing a fermented probiotic soy-coffee product enriched with soy hull. | DUARTE, G. ; FARAH, A. ; FELBERG, I. ; DELIZA, R. ; CALADO, V.  |
2012 | Development and characterization of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour with nanoparticles. | NASCIMENTO, T. A. ; CALADO, V. ; CARVALHO, C. W. P.  |
2019 | Filmes de proteína isolada de soja como materiais sensíveis para o monitoramento da umidade relativa. | FARIA, J. B. ; PEREIRA, P. F. de M. ; PICCIANI, P. H. ; CALADO, V. ; TONON, R. V.  |
2013 | Filmes flexíveis de amido adicionados de casca de maracujá e nanopartícula mineral. | NASCIMENTO, T. A. ; CARVALHO, C. W. P. de ; CALADO, V.  |
2012 | Instant soy coffee beverage: chemical stability and bioactive compounds during storage. | FELBERG, I. ; FARAH, A. ; CALADO, V. ; TOCI, A. ; GODOY, R. L. O. ; PACHECO, S. ; ANTONIASSI, R. ; FREITAS, S. C. de ; DONANGELO, C. M.  |
2012 | Mechanical properties of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour added of nanoparticles. | NASCIMENTO, T. A. ; CARVALHO, C. W. P. ; CALADO, V.  |
2020 | Microencapsulation of pomegranate (Punica granatumL.) seed oil bycomplex coacervation: Development of a potential functional ingredient forfood application. | COSTA, A. M. M. ; MORETTI, L. K. ; SIMÕES, G. ; SILVA, K. A. ; CALADO, V. ; TONON, R. V. ; TORRES, A. G.  |
2013 | Obtenção de extratos hidrossolúveis de soja preta (Glycine max L. Merril) e avaliação da perda de antocianinas no processamento. | ESTEVES, T. C. F. ; FELBERG, I. ; NOVAIS, J. P. ; SANTIAGO, M. C. P. de A. ; GODOY, R. L. O. ; GOUVÊA, A. C. M. S. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C. ; CALADO, V.  |
2011 | Permeabilidade ao vapor de água e hidrofobicidade de filmes de farinha do mesocarpo de maracujá e amido. | NASCIMENTO, T. A. ; CALADO, V. ; CARVALHO, C. W. P. ; FREITAS, S. P.  |
2012 | Preparação e propriedades funcionais de filmes flexíveis a partir de amido, casca do maracujá e argila. | NASCIMENTO, T. A. ; CARVALHO, C. W. P. de ; TAKEITI, C. Y. ; CALADO, V.  |
2016 | A Proposal of process conditions for obtaining black soymilk. | ESTEVES, T. ; FELBERG, I. ; MACHADO, A. F. de F. ; GODOY, R. ; SANTIAGO, M. ; PACHECO, S. ; CALADO, V. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C.  |
2016 | Study of process conditions for obtaining black soymilk. | ESTEVES, T. ; FELBERG, I. ; FARIA-MACHADO, A. ; GODOY, R. ; SANTIAGO, M. ; PACHECO, S. ; CALADO, V. ; CARRÃO-PANIZZI, M.  |
2011 | Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments. | FERREIRA, E. H. da R. ; ROSENTHAL, A. ; CALADO, V. ; SARAIVA, J. ; MENDO, S. ; MASSAGUER, P. R. de  |
2012 | Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage. | FELBERG, I. ; FARAH, A. ; GODOY, R. L. O. ; PACHECO, S. ; MONTEIRO, M. ; CALADO, V. ; DONANGELO, C. M.  |
2010 | Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel. | FELBERG, I. ; DELIZA, R. ; FARAH, A. ; CALADO, V. ; SILVA, A. L. S. ; DONANGELO, C. M.  |