Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2012 | Avaliação da termorresistência de fungos isolados de polpa de cupuaçu (Theobroma grandiflorum). | GONÇALVES, M. V. V. A.; SILVA, J. P. L.; FURTADO, A. A. L.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V. |
2010 | Chemical stability and consumer acceptance during storage of a cold instant soy coffee beverage. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, J. P. L.; TOCI, A. T.; FREITAS, S. C.; DONANGELO, C. M. |
2008 | Coffee-soy based beverage: product formulation and consumer acceptance. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; SUNDFELD, E.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M. |
2016 | Developing a fermented probiotic soy-coffee product enriched with soy hull. | DUARTE, G.; FARAH, A.; FELBERG, I.; DELIZA, R.; CALADO, V. |
2012 | Development and characterization of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour with nanoparticles. | NASCIMENTO, T. A.; CALADO, V.; CARVALHO, C. W. P. |
2019 | Filmes de proteína isolada de soja como materiais sensíveis para o monitoramento da umidade relativa. | FARIA, J. B.; PEREIRA, P. F. de M.; PICCIANI, P. H.; CALADO, V.; TONON, R. V. |
2013 | Filmes flexíveis de amido adicionados de casca de maracujá e nanopartícula mineral. | NASCIMENTO, T. A.; CARVALHO, C. W. P. de; CALADO, V. |
2012 | Instant soy coffee beverage: chemical stability and bioactive compounds during storage. | FELBERG, I.; FARAH, A.; CALADO, V.; TOCI, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; DONANGELO, C. M. |
2012 | Mechanical properties of flexible film based on starch and passion fruit mesocarp flour added of nanoparticles. | NASCIMENTO, T. A.; CARVALHO, C. W. P.; CALADO, V. |
2020 | Microencapsulation of pomegranate (Punica granatumL.) seed oil bycomplex coacervation: Development of a potential functional ingredient forfood application. | COSTA, A. M. M.; MORETTI, L. K.; SIMÕES, G.; SILVA, K. A.; CALADO, V.; TONON, R. V.; TORRES, A. G. |
2013 | Obtenção de extratos hidrossolúveis de soja preta (Glycine max L. Merril) e avaliação da perda de antocianinas no processamento. | ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; NOVAIS, J. P.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; GODOY, R. L. O.; GOUVÊA, A. C. M. S.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; CALADO, V. |
2011 | Permeabilidade ao vapor de água e hidrofobicidade de filmes de farinha do mesocarpo de maracujá e amido. | NASCIMENTO, T. A.; CALADO, V.; CARVALHO, C. W. P.; FREITAS, S. P. |
2012 | Preparação e propriedades funcionais de filmes flexíveis a partir de amido, casca do maracujá e argila. | NASCIMENTO, T. A.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.; CALADO, V. |
2016 | A Proposal of process conditions for obtaining black soymilk. | ESTEVES, T.; FELBERG, I.; MACHADO, A. F. de F.; GODOY, R.; SANTIAGO, M.; PACHECO, S.; CALADO, V.; CARRÃO-PANIZZI, M. C. |
2016 | Study of process conditions for obtaining black soymilk. | ESTEVES, T.; FELBERG, I.; FARIA-MACHADO, A.; GODOY, R.; SANTIAGO, M.; PACHECO, S.; CALADO, V.; CARRÃO-PANIZZI, M. |
2011 | Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments. | FERREIRA, E. H. da R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. de |
2012 | Urinary excretion of isoflavones aglicones and metabolites in healthy adults after consumption of a soy-coffee beverage. | FELBERG, I.; FARAH, A.; GODOY, R. L. O.; PACHECO, S.; MONTEIRO, M.; CALADO, V.; DONANGELO, C. M. |
2010 | Vida-de-prateleira de mistura em pó para preparo de bebida de soja e café solúvel. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; CALADO, V.; SILVA, A. L. S.; DONANGELO, C. M. |