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2018A bioacessibilidade como ferramenta para avaliação dos beneficios associados ao consumo de pescado.FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A.
2017Bioaccessibility of contaminants of emerging concern in raw and cooked commercial seafood species: insights for food safety risk assessment.ALVES, R. N.; MAULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; FERNANDEZ-TEJEDOR, M.; RAMBLA-ALEGRE, M.; CAMPÀS, M.; REVERTÉ, L.; DIOGÈNE, J.; TEDIOSIE, A.; KWADIJK, C. J. A. F.; KOTTERMAN, M.; VAN DEN HEUVEL, F. H. M.; ROBBENS, J.; CUNHA, S.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; ALVAREZ-MUÑOZ, D.; RODRÍGUEZ-MOZAZ, S.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MANITA, D.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; COSTA, P. R.; MARQUES, A.
2015Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil.NICOLLI, K.; LAGO, L.; BARBARÁ, J.; MARQUES, A.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J.; ZINI, C.
2016Citogenética, origem e evolução de Stylosanthes scabra e espécies afins do complexo de S. scabra.PEREIRA, L. de M.; SOUZA, G.; MARQUES, A.; MELO, N. F. de; SIMON, M. F.
2016Coping with antidepressants in a changing ocean: behavioural implications in juvenile meagre (Argyrosomus regius) exposed to venlafaxine.MAULVAULT, A. L.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; ANACLETO, P.; PISSARRA, V.; DINIZ, M.; MARQUES, A.; ROSA, R.
2016Destreza do modelo ETA-HADGEM-ES para a bacia do rio Jaguaribe: projeções de chuva.MAIA, A. de H. N.; GONDIM, R. S.; MARQUES, A.
2015Different tools to trace geographic origin and seasonality of croaker (Micropogonias furnieri).CHAGURI, M. P.; MAULVAULT, A. L.; NUNES, M. L.; SANTIAGO, D. A.; DENADAI, J. C.; FOGACA, F. H.; SANT'ANA, L. S.; DUCATTI, C.; BANDARRA, N.; CARVALHO, M. L.; MARQUES, A.
2013Identification of Molecular Markers linked to Apomixis in panicum Maximum.CHIARI, L.; MARQUES, A.; JANK, L.; PAGLIARINI, M.
2016In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid and Dinophysistoxin-2 in steamed and raw shellfish.MANITA, D.; ALVES, R.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; MARQUES, A.; COSTA, P. R.
2007Introduction of the anti-apoptotic baculovirus p35 gene in passion fruit induces herbicide tolerance, reduced bacterial lesions, but does not inhibits passion fruit woodiness disease progress induced by cowpea aphid-borne mosaic virus (CABMV).FREITAS, D. S. de; COELHO, M. C. F.; SOUZA JUNIOR, M. T.; MARQUES, A.; RIBEIRO, B. M.
2006Manejo de água no algodoeiro herbáceo no Oeste Baiano, safra 2003/2004.VIANA, S. B. A.; BEZERRA, J. R. C.; GHEYI, H. R.; FERNANDES, P. D.; MARQUES, A.; SOUZA NETO, M. N. de
2016Mercury in vitro bioaccessibility in seaweed (Ulva sp.): effects of cooking practices.FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R. N.; AULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; BANDARRA, N.; POUSÃO, P.; MARQUES, A.
2018Model rainfall-runoff in the constraints Amazon.CASAVECCHIA, B. H.; ALMEIDA, F. T. de; SOUZA, A. P. de; ZOLIN, C. A.; ULIANA, E. M.; MARQUES, A.
2018Origin and parental genome characterization of the allotetraploid Stylosanthes scabra Vogel (Papilionoideae, Leguminosae), an important legume pasture crop.MARQUES, A.; MORAES, L.; SANTOS, M. A. dos; COSTA, I.; COSTA, L.; NUNES, T.; MELO, N. F. de; SIMON, M. F.; LEITCH, A. R.; ALMEIDA, C.; GUSTAVO SOUZA, G.
2018Use of green tea to reduce methylmercury bioaccessibility in raw and cooked fish.ANACLETO, P.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; MAULVAULT, A. L.; FOGACA, F. H. dos S.; LANGERHOLC, T.; MARQUES, A.