Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author TATSCH, P. O.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Amido danificado e capacidade de retenção de solventes de farinhas obtidas em moinhos experimentais.
BORDIGNON, J. R.
;
SCHOLZ, M. B. S.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
SILVA, V. C. da
;
EL KHOURI, M.
;
DE PIERI, F. L. Z.
;
TATSCH, P. O.
2016
Amostras de trigo com brusone: reologia em Mixolab e análise de imagem de pães.
TORRES, G. A. M.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
COELHO, M. A. de O.
;
CONSOLI, L.
;
TATSCH, P. O.
;
SCHEUER, P. M.
2018
Aplicação do SKCS no melhoramento e sua relação com outros parâmetros de qualidade.
MIRANDA, M. Z. de
;
GUARIENTI, E. M.
;
SCHEEREN, P. L.
;
BASSOI, M. C.
;
SÓ E SILVA, M.
;
CAIERAO, E.
;
CASTRO, R. L. de
;
TATSCH, P. O.
;
ALBRECHT, J. C.
;
CAETANO, V. da R.
2018
Aplicação do SKCS no melhoramento e sua relação com outros parâmetros de qualidade.
MIRANDA, M. Z. de
;
GUARIENTI, E. M.
;
SCHEEREN, P. L.
;
BASSOI, M. C.
;
SÓ E SILVA, M.
;
CAIERAO, E.
;
CASTRO, R. L. de
;
TATSCH, P. O.
;
ALBRECHT, J. C.
;
CAETANO, V. da R.
2016
Caracterização do perfil reológico de farinha obtida a partir de genótipos de trigo brasileiro.
PAIVA, F. F.
;
TATSCH, P. O.
;
MIRANDA, M. Z. de
2021
Efeito da fertilização nitrogenada e fungicida no manejo de doenças e na qualidade da farinha de cultivares precoces do trigo.
ROMÁN, A. E.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
TATSCH, P. O.
;
DEBONA, D.
;
RODRIGUEZ, E. F.
;
DALLAGNOL, L. J.
2016
Efeito da germinação de trigo natural e induzida sobre parâmetros alveográficos e número de queda.
BARANZELLI, J.
;
BOCK, E. B.
;
KRINGEL, D. H.
;
ZAVEREZE, E. da R.
;
DIAS, A. R. G.
;
PAIVA, F. F.
;
TATSCH, P. O.
;
MIRANDA, M. Z. de
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2017
Effect of ozone treatment in wheat quality of whole grain wheat flour.
MIRANDA, M. Z. de
;
GALDEANO, M. C.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TATSCH, P. O.
2016
Estudo das propriedades de pasta de diferentes genótipos de cevada.
KAPPES, M. C.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
ORO, T.
;
MINELLA, E.
;
PAIVA, F. F.
;
TATSCH, P. O.
2016
Estudo das propriedades de pasta de diferentes genótipos de cevada.
KAPPES, M. C.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
ORO, T.
;
MINELLA, E.
;
PAIVA, F. F.
;
TATSCH, P. O.
2017
Evaluation of whole-wheat flour blends with fat replacer.
SCHEUER, P. M.
;
MATTIONI, B.
;
LIMBERGER-BAYER, V. M.
;
TATSCH, P. O.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
FRANCISCO, A. de
2021
GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples.
MIRANDA, M. Z. de
;
FRONZA, V.
;
SOARES SOBRINHO, J.
;
TATSCH, P. O.
2021
GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples.
MIRANDA, M. Z. de
;
TATSCH, P. O.
;
FRONZA, V.
;
SOARES SOBRINHO, J.
2015
Granulometria e amido danificado de farinhas de trigo obtidas em diferentes moinhos experimentais.
SCHOLZ, M. B. S.
;
BORDIGNON, J. R.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
SILVA, V. C. da
;
TATSCH, P. O.
2019
Pasting, thermal and physiochemical properties of wheat starch from the "Brazilian Cerrado" Wheat.
BEZERRA, C. M. P.
;
ALVES, T. de O.
;
TATSCH, P. O.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
TAKEITI, C. Y.
;
FERREIRA, M. S. L.
2018
Relação entre cor de farinha de trigo e cor do miolo do pão.
MIRANDA, M. Z. de
;
JUNGES, T. A.
;
BRESSIANI, J.
;
ORO, T.
;
MONTEIRO, L. K.
;
TATSCH, P. O.
2020
Relação entre teste glutopeak e métodos convencionais na avaliação reológica de farinhas de trigo.
FRANKE, D. de M.
;
MIRANDA, M. Z. de
;
TATSCH, P. O.
2019
Relationship between rapid flour check method and traditional analyses for wheat gluten quality evaluation to brazilian wheat genotypes: a preliminary study.
MIRANDA, M. Z. de
;
TATSCH, P. O.
;
GUARIENTI, E. M.
;
BASSOI, M. C.
;
SÓ E SILVA, M.
;
SOARES SOBRINHO, J.
;
MACIEL, J. L. N.
;
FRONZA, V.
;
SCHEEREN, P. L.
2012
Relationship between wheat gluten color and wheat quality: preliminary results.
MIRANDA, M. Z. de
;
CAETANO, V. da R.
;
SCHEEREN, P. L.
;
TIGGEMANN, L.
;
TATSCH, P. O.
;
ORO, T.