Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author WURLITZER, N. J.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Antioxidant and prebiotic effects of a beverage composed by tropical fruits and yacon in alloxan-induced diabetic rats.
DIONISIO, A. P.
;
SILVA, L. B. DE C.
;
VIEIRA, N. M.
;
WURLITZER, N. J.
;
PEREIRA, A. C. DA S.
;
BORGES, M. DE F.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2015
Avaliação do efeito do tempo de armazenamento no sabor amargo de sopa de vegetais e carne à base de maracujá alho.
HOLANDA, D. K. R.
;
WURLITZER, N. J.
;
BRASIL, I. M.
;
LIMA, J. R.
;
COSTA, A. M.
;
MORAES, A. B. B.
2016
Caracterização de maracujá alho (Passiflora tenuifila Killip) e avaliação do potencial tóxico com uso de bioensaio com Artemia salina.
WURLITZER, N. J.
;
HOLANDA, D. K. R.
;
DIONISIO, A. P.
;
BARROS, A. R. C.
;
IUNES, M. F.
;
COSTA, A. M.
2015
Cashew-apple (Anacardium occidentale L.) and yacon (Smallanthus sonchifolius) functional beverage improve the diabetic state in rats.
DIONISIO, A. P.
;
CARVALHO-SILVA, L. B. de
;
VIEIRA, N. M.
;
GOES, T. de S.
;
BORGES, M. de F.
;
WURLITZER, N. J.
;
BRITO, E. S. de
;
IONTA, M.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
2015
Cashew-apple (Anacardium occidentale L.) and yacon (Smallanthus sonchifolius) functional beverage improve the diabetic state on rats.
DIONISIO, A. P.
;
CARVALHO-SILVA, L. B.
;
VIEIRA, N. M.
;
GOES, T. de S.
;
WURLITZER, N. J.
;
BORGES, M. de F.
;
BRITO, E. S. de
;
IONTA. M.
;
FIGUEIREDO, R. W.
2010
Efeito da radiação ultravioleta pulsada no controle de Fusarium palidoroseum em melões 'Gália' e 'Amarelo'.
WURLITZER, N. J.
;
GAGLIARDI, P. R.
;
OSTER, A. H.
;
SILVA, E. de O.
;
MELO, R. P.
2010
Efeito de radiação ultravioleta contínua e pulsada sobre a viabilidade de bactérias patogênicas de importância em alimentos.
WURLITZER, N. J.
;
BORGES, M. de F.
;
PORTO, B. C.
2019
Effect of the reaction volume on the formation of microparticles of the pequi oil (Caryocar coriaceum Wittm.) by complex coacervation.
OLIVEIRA, W. Q. DE
;
ARAÚJO, A. W. DE O.
;
WURLITZER, N. J.
;
BASTOS, M. do S. R.
;
FURTADO, R. F.
2020
Effect of yacon syrup on blood lipid, glucose and metabolic endotoxemia in healthy subjects: a randomized, double-blind, placebo-controlled pilot trial.
DIONISIO, A. P.
;
DA SILVA, M. DE F. G.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
PINTO, C. O.
;
PONTES, D. F.
2022
Encapsulated omega-3 addition to a cashew apple/araça-boi juice - effect on sensoria acceptability and rheological properties.
PRADO, G. M. DO
;
SOUSA, P. H. M. DE
;
SILVA, L. M. R. DA
;
WURLITZER, N. J.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
FIGUEIREDO, R. W. DE
2016
Estabilidade de uma bebida funcional de frutas tropicais e yacon (Smallanthus sonchifolius) durante o armazenamento sob refrigeração.
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
GOES, T. de S.
;
BORGES, M. de F.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2018
Evaluation of nutritional and chemical composition of yacon syrup using 1HNMR and UPLC-ESI-Q-TOF-MSE.
SILVA, M. de F. G. da
;
DIONISIO, A. P.
;
ABREU, F. A. P. de
;
BRITO, E. S. de
;
WURLITZER, N. J.
;
SILVA, L. M. A. e
;
RIBEIRO, P. R. V.
;
RODRIGUES, S.
;
TANIGUCHI, C. A. K.
;
PONTES, D. F.
2015
Evaluation of the effect of high pressure technology on bioactive compounds of a mixed tropical juice.
SANSÃO, M. C.
;
TORREZAN, R.
;
LEAL JUNIOR, M. B.
;
LEAL JUNIOR, W. F.
;
FREITAS, D. de G. C.
;
WURLITZER, N. J.
;
MATTA, V. M. da
2018
Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
DANTAS, E. S. B.
;
SILVA, L. M. A. e
;
BRITO, E. S. de
;
WURLITZER, N. J.
;
FERNANDES, F. A. N.
;
RABELO, M. C.
;
FONTELES, T. V.
;
RODRIGUES, S.
2015
Garlic passion fruit (Passiflora tenuifila killip): characterization, antioxidant capacity and antiproliferative activity.
HOLLANDA, D. K. R.
;
WURLITZER, N. J.
;
DIONÍSIO, A. P.
;
RUIZ, A. L. T. G.
;
CELESTINO, S. M. C.
;
COSTA, A. M.
;
FIGUEIREDO, R. W.
2018
Influência do tempo de liofilização nas características da manga cv. Kent em pó.
SOUZA, J. H. P. de
;
AFONSO, M. R. A.
;
COSTA, J. M. C. da
;
WURLITZER, N. J.
;
RYBKA, A. C. P.
;
COSTA, J. de P. da
2014
Microbiological stability of a pasteurized prebiotic beverage composed by cashew-apple and yacon during refrigerate storage.
BORGES, M. de F.
;
DIONISIO, A. P.
;
WURLITZER, N. J.
;
CHAGAS, B. S.
;
BARROSO, M. K. de A.
;
BRAZ, A. R. A.
;
MODESTO, A. L. G.
2019
Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin.
AFONSO, M. R. A.
;
RODRIGUES, B. K. M.
;
COSTA, J. M. C. da
;
RYBKA, A. C. P.
;
WURLITZER, N. J.
2019
Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin.
AFONSO, M. R. A.
;
RODRIGUES, B. K. M.
;
COSTA, J. M. C. da
;
RYBKA, A. C. P.
;
WURLITZER, N. J.
2020
Non-dairy cashew nut milk as a matrix to deliver probiotic bacteria.
BRUNO, L. M.
;
LIMA, J. R.
;
WURLITZER, N. J.
;
RODRIGUES, T. C.