Mostrando resultados 17 a 36 de 47
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Caracterização físico-química do queijo coalho produzido no município de Jaguaribe, CE. | OLIVEIRA, W. da S.; BASTOS, M. do S. R.; VASCONCELOS, A. S. do E.; FONTENELE, M. A.; LIMA, M. H. P. |
2010 | Caracterização química e físico-química de leites tipo UHT comercializados em Fortaleza-CE. | PIRES, N. da R.; OLIVEIRA, M. E. B. de; CHINELATE, G. C. B.; CUNHA, P. L. R. da; BASTOS, M. do S. R. |
2010 | Características físicas da Manga 'Tommy Atkins' revestidas de cera de carnaúba com antimicrobianos. | VIEIRA, N. M.; BASTOS, M. do S. R.; OLIVEIRA, W. da S.; SILVA, J. B.; PINHEIRO, N. M. S. |
2023 | Chemical characterization, cytotoxicity, antimicrobial and antioxidant potential of Justicia pectoralis Jacq and Croton jacobinensis Baill extracts. | OLIVEIRA, L. M. N. de; BASTOS, M. do S. R.; LIMA, A. C. S. de; FIGUEIREDO, E. A. T. de; DIAS, F. G. B.; SILVA, L. M. R. da; BENEVIDES, S. D.; RIBEIRO, P. R. V.; SABINO, L. B. de S.; FIGUEIREDO, R. W. de |
2018 | Coating development with modified starch and tomato powder for application in frozen dough. | GALVÃO, A. M. M. T.; ARAÚJO, A. W. de O.; CARNEIRO, S. V.; ZAMBELLI, R. A.; BASTOS, M. do S. R. |
2010 | Composição química e físico-química de leites tipo UHT comercializados em Fortaleza, CE. | PIRES, N. da R.; OLIVEIRA, M. E. B. de; CHINELATE, G. C. B.; CUNHA, P. L. R. da; BASTOS, M. do S. R. |
2010 | Determinação de minerais em queijos coalho do vale do Jaguaribe/CE visando uma Indicação Geográfica. | FERRO, E. S.; OLIVEIRA, M. E. B. de; LOPES, M. de F. G.; ALMEIDA, M. M. B.; BASTOS, M. do S. R. |
2018 | Edible coating based on modified corn starch/tomato powder: Effect on the quality of dough bread. | GALVÃO, A. M. M. T.; ZAMBELLI, R. A.; ARAÚJO, A. W. O.; BASTOS, M. do S. R. |
2019 | Effect of the reaction volume on the formation of microparticles of the pequi oil (Caryocar coriaceum Wittm.) by complex coacervation. | OLIVEIRA, W. Q. DE; ARAÚJO, A. W. DE O.; WURLITZER, N. J.; BASTOS, M. do S. R.; FURTADO, R. F. |
2010 | Estudo eletroforético do queijo coalho de Jaguaribe-CE. | FONTENELE, M. A.; EGITO, A. S. do; BASTOS, M. do S. R. |
2015 | Evaluation of the STMP (Sodium Trimetaphosphate) use as a crosslink agent in the properties of a Cashew and Xanthan gum film. | LIMA, R. M. T.; OLIVEIRA, W. Q.; BASTOS, M. do S. R.; FURTADO, R. F.; FIGUEIREDO, R. W. |
2014 | Extraction and evaluation of stabilizing on color property of betalain beet for use as a natural food coloring. | SOUSA, C. R. V. de; FURTADO, R. F.; SILVA, S. M. F.; MARTINS, C. M.; BASTOS, M. do S. R.; BENEVIDES, S. D. |
2016 | Filme para alimentos à base de amido de milho modificado. | GALVÃO, A. M. M. T.; OLIVEIRA, M. de A.; BASTOS, M. do S. R. |
2010 | Fluxogramas de produção do queijo coalho do Ceará e Rio Grande do Norte. | BASTOS, M. do S. R.; FONTENELE, M. A.; OLIVEIRA, O. M. A. B.; PAULINO, A. V. de O. da S.; OLIVEIRA, W. da S. |
2020 | Halochromic polystyrene nanofibers obtained by solution blow spinning for wine pH sensing. | MIRANDA, K. W. E.; NATARELLI, C. V. L.; THOMAZI, A. C.; FERREIRA, G. M. D.; FROTA, M. M.; BASTOS, M. do S. R.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, J. E. |
2008 | Indicadores de segurança para melão tipo exportação. | BORGES, M. F.; BASTOS, M. do S. R.; OLIVEIRA, F. S. M. B.; BENEVIDES, S. D.; PINHEIRO, T. F. |
2010 | Indicadores físico-químicos de queijo coalho produzidos nos estados do Rio Grande do Norte e Ceará. | FONTENELE, M. A.; BASTOS, M. do S. R.; OLIVEIRA, W. da S.; OLIVEIRA, O. M. A. B. de; XAVIER, M. L. de S. |
2010 | Influence of young leaves on melon fruit quality. | BEZERRA, M. A.; PINHEIRO, E. A. R.; LIMA, R. E. M.; BASTOS, M. do S. R. |
2008 | ISOEMBRAPA: perpectivas na busca pela excelência na gestão da Embrapa. | AMARAL, J. A. B. do; AQUINO, M. de; BAMBINI, M. D.; BASTOS, M. do S. R.; CALEGARIO, F. F.; COHEN, R. S.; COUTINHO, W. M.; CRIPPA, M. E. N.; DANTAS, N. S. S.; FIGUEIREDO, R. A.; MATSUURA, M. I. da S. F.; GALVANI, F.; GUEDES, V. G. F.; HANASHIRO, M. M.; KITAMURA, P. C.; LUCHIARI JUNIOR, A.; MAESTRO, A.; MARION, M. L. P.; MENDES, M. D. L.; MORICONI, W.; NETTO, D. A. M.; PICCHI, C. M. C.; PINHEIRO, R. R.; REIS, A. E. G. dos; RUMJANEK, N. G.; SITTON, M.; SPADOTTO, C. A.; VIEIRA, J. L. G.; VINHOLIS, M. de M. B.; ZIMMER, L. E.; AFONSO JUNIOR, P. C.; LEITAO, J. S. de S.; SANTOS, G. C. dos |
2010 | Novo método para detecção de peróxido de hidrogênio em leite empregando biossensor eletroquímico. | SILVA, V. P. A. da; OLIVEIRA, R. S. de; FURTADO, R. F.; ALVES, C. R.; BASTOS, M. do S. R. |